Yaklaşık 30 kişiyle Yeşilçam'ın usta oyuncusu, duayeni, yaşayan çınarı olan 92 yaşındaki Eşref Kolçak'ı hastanede ziyaret eden Yeşilçama gönül verenler derneği  çok güzel bir gün geçirdiler.

Bursa Çekirge Devlet Hastenesi Başhekimi ve personelinin çok güzel bir şekilde karşıladığı Yeşilçama gönül verenler derneğinin 25 üyesi ve Bursadaki oyuncularla beraber 30 kişi Tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek bir süpriz gerçekleştirdiler.Kalabalık oyuncu arkadaşlarını karşısında görünce duygulanan Eşref Kolçak çok mutlu oldu.Eşref Kolçak '' Ben bir çuval dolusu  seneti attım. Birçok kişiden alacaklarımı alamadım.Sizin gösterdiğiniz inceliği malesef hiç bir arkadaşım göstermedi.Bu zamandan sonra gösterseler ne olur göstermeseler ne olur. Rahmetli Fikret Hakan bir röportajında "siz bizi oynatmamakla öldürüyorsunuz" dedi adam 15 gün sonra öldü be. Ben gene söylüyorum ben çalışarak ölmek istiyorum. Beni dünyanın her yerinde tanıyorlar.'' diyerek sitem etti.

Hastane ziyaretinde bulunanlar arsaında  Osman Baş, Necdet Kökeş, Hasan Yıldız, Engin Aksu, Ali Güney, Tahir Ulubayrak, Muharrem Erdemir, Leyla Erdemir, Şükrü Tekin, Vedat Kurttutar, İsmail Ölçermen, Enver Kaptan, Turan Yürekli, Gürsel Cephaneci, Ahmet Ürküt  gibi isimler vardı. Moral ziyaretine giden yaklaşık 30 kişilik dernek üyeleriyle koyu sohbet eden Eşref Kolçak Dernek başkanı Muharrem Erdemir'e de geçmişte bir olay yüzünden fırça attı.Muharrem Erdemir ''Eşref baba Yeşilçamın yaşayan efsanesidir. 92 yaşındadır, bizim ustamızdır büyüğümüzdür ne derse desin biz onu canı gönülden seviyoruz ve 30 kişiyi organize ederek İstanbul'dan Bursa'ya ziyarete geldik çok mutlu oldu, bizde çok mutlu olduk.'' dedi.

Editör: TE Bilisim