Sanat, Medya ve İş dünyasından ünlü isimler Digiturk’un yeni yıldızı Moviemax Turk’un lansmanının gerçekleştiği galaya adeta akın etti. Moviemax Turk, Türk Sineması’nın ve televizyonlarının en değerli yapımlarını izleyici ile buluşturacak.

Galada Rahmi Ketenci, Nevra Serezli, Şinasi Yurtseven, Ali Sunal, Erdal Özyağcılar, Kubat, Funda Arar, Esin Övet, Neslihan Yargıcı, Şahan Gökbakar, Mahir İpek, Burcu Esmersoy, Ali Çika, Murat Serezli, Oya Aydoğan, Metin Şentürk, Metin Akdülger, Yeşim Ceren Bozoflu, Erhan Güleryüz, Yosi Mizrahi, Billur Kalkavan ve sevgilisi, Hande Subaşı, Seray Sever, Ömür Gedik, Sermiyan Midyat, Çiğdem Tunç, Betül Demir, Gizem-Hakan Hatipoğlu, Begüm-Erdil Yaşaroğlu, Funda Arar ve eşi Febyo Taşel, Ebru Cündübeyoğlu, Metin Uca, Mehmet Aslantuğ ve oğlu, Gülhan Tekin, Erdal Özyağcılar, Yüksel Aytuğ ve eşi, Büşra Pekin, Melis Babadağ ve Çağlar Çorumlu vardı.
Filmin oyucuları Demet Akbağ, Ata Demirer, Özge Borak, Tarık Ünlüoğlu, Serra Yılmaz, Ayşenil Şamlıoğlu, Elif Erdoğan, Teoman Kumbaracıoğlu ve Salih Kalyon konukların ardından kırmızı halıda poz verdiler. Film gösterimi başladığında salonlar doldu taştı. 9 salonda koltuklar dolunca seyirciler koridorlara ve merdivenlere yerleşerek filmi seyrettiler. Finalde tüm salonlarda film ayakta alkışlanırken oyuncular dakikalarca tebrikleri kabul etti.
Finalde gerçekleşen basın toplantısında Ata Demirer ‘Biz büyük bir ekibiz. Bütün ekibe çok teşekkür ediyorum.’ diye Eyvah Eyvah serisinin 3.sünde de yer alan oyuncu arkadaşlarına teşekkür etti. Demirer’in özel teşekkürü ise filmde konuk oyuncu olarak yer alan kayınpederi Selçuk Borak içindi. Demet Akbağ, Özge Borak ve filmin tüm oyuncuları tek tek bütün ekibe ve Ata Demirer’e teşekkür ettiler.
Kanyon'da ki galaya medya mensupları büyük ilgi gösterdi.

Şahan Gökbakar

Esin Övet

Oya Aydoğan

Erdal Özyağcılar

Seray Sever, Ömür Gedik

Serra Yılmaz

Funda Arar

Editör: TE Bilisim