Senaryosu 3.5 yılda bilimsel aşk araştırmaları sonucu büyük özenle yazılan yılın en komik filmi "Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu"  7 Ağustos’ta izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor.
Ünlü yönetmen Biray Dalkıran, çekim aşamasını anlatırken filmle ilgili olarak; “Bilim insanlarıyla, psikologlarla konuşuldu.  Bu filmde öğretilen yollar gerçekten psikologların tavsiye ettiği yollar.  Eski sevgiliyi unutmanın yollarını anlatırken aynı zamanda ilişkiye sahip çıkmanın da yollarını anlattık. Bu filmi izlemeye gidenler birbirlerinin değerini daha iyi anlayarak el ele çıkacaklar.” dedi.
Dalkıran “Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu izleyicinin çok güleceği, eğlence garantili bir film oldu. Ama aynı zamanda benim hayatımdaki en sert film oldu. Filmde kullanılan dil ve tipler gereğinden fazla gerçek.  Kadınlar için erkek arkadaşının en gizli arkadaş toplantısını izlemek ve erkeklerin kızlar hakkında yaptığı dedikodular gibi oldu. Film bittiğinde ilk lafım herhalde hayatım boyunca bu kadar sert bir filme cesaret edemem demek oldu. Ama sunu söyleyeyim bitmiş halini 8 kez izledim hala gülüyorum. Delikanlı film oldu...” dedi.
Tuğçe Sarıkaya, Atılgan Gümüş, Orçun Kaptan, Serhat Özcan, Asuman Dabak, Recep Aktuğ, Zeynep Dizdar’ın gibi ünlü isimlerin rol aldığı ‘Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu’ farklı konusuyla izleyiciyi şaşırtacak.
Editör: TE Bilisim