"Ustalarla oynamak harika birşey!"

Başarılı oyuncu Fırat Topkorur "Şahsiyet" dizisinde canlandırdığı 'Firuz' karakteri ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

Şahsiyet dizisinde cinayet masası başkomiseri Firuz'u oynayan Fırat Topkurur, rolüyle ilgili olarak "Oldukça sürprizli bir karakter Firuz. Kötü bir polis. Bir sonraki adımında neler yapabileceğini kestirmek çok zor. Senaryoyu okuduğumda her replik için heyecanlanıyorum çünkü bu işin sonu nereye gidecek inanın ben de çok merak ediyorum. Tahmin etmenin imkanı yok. Haluk Bilginer, Müjde Ar gibi ustalarla oynamak harika birşey. Her oyuncunun başına gelebilecek birşey değil bu. İzlerken mest oluyorsunuz onları. Haluk Hoca'yı izlemek zaten ayrı bir keyif." dedi.
"Deliler" sinema filminde General Costel !

Yönetmenliğini Osman Kaya'nın yaptığı, görüntü yönetmenliğini Sami Saydam'ın üstlendiği, başrolleri; Erkan Petekkaya, Nur Fettahoğlu, Cem Uçan ve Fırat Topkorur'un paylaştığı "Deliler" adlı sinema filminde General Costel’i canlandıran Fırat Topkorur; "Bu filmde de kötü bir karakteri canlandırıyorum. Vahşi, acımasız bir katili oynuyorum" dedi.


Standartların çok üzerinde ve daha önce böyle büyük film yapılmadığını belirten Fırat Topkorur, her iki projede de kötü karakterin denk gelmesinin tamamen tesadüf olduğunu belirterek; "Önemli olan rolü iyi oynayabilmek, yoksa karakter kötü olmuş iyi olmuş farketmez, sizin o rolü nasıl oynadığınız önemli. “ dedi. "Deliler" Sonbahar'da seyirciyle buluşacak.
Editör: TE Bilisim