Beşiktaş Basketbol Camiasından TİM Filmine Tam Destek

16 askerimizin şehit düştüğü Dağlıca Saldırısın'dan, Musul Türkiye temsilcisinin kaçırılması olaylarından yola çıkarak dış güçlerin ülkemiz üzerine yaptığı hain planlarını anlatan senaryosu ile TİM filmi 29 Haziran'da vizyona girmeye hazırlanıyor.

Yapımcılığını Turan Film'in yaptığı filmin yönetmen koltuğunda Onur Yiğit oturuyor. Görüntü yönetmenliğini usta isimlerinden Ercan Durmuş’un yaptığı filmin senaryosu Serdar Atacan, Emre Uzun, Barış Can Sağır ve İsmet Müstecep tarafından, 1 yılı aşkın bir sürede, özveriyle ve milli duygularla genç bir ekip tarafından hazırlandı.

Geri dön çağrısı almamak için telsizlerini kapatarak silah arkadaşlarının intikamını alan Yzb.Serdar Yıldırım daha sonra görevden alınır. Yaşadığı travma ve haksızlığa göğüs germek zorunda kalan, içindeki vatan aşkından vazgeçmeyen bir askerin ve arkadaşlarının onurlu mücadelesi anlatan filmde Serdar Atacan, Emre Uzun, Barış Can Sağır, Hatice Kalit, Adem Muriç’ gibi genç yeteneklerin yanı sıra dizi ve filmlerden tanıdığımız Selahattin Bel, Vural Yayan, Kahraman Tayfur, Miraç Sevsay, Fercan Bay ve Melike Balçık gibi oyuncular da bulunuyor.

Filmin, senaristi ve başrol oyuncusu Serdar Atacan'ın eşi Esra Erden Atacan'da filmde rol alıyor. Eşine destek olmak için filmde oynayan Esra Erden Atacan, aslında Beşiktaş Kadın Basketbol takımının kaptanı. Gerçek hayattaki gibi filmde de karı kocayı canlandıran ikiliye Basketbol camiası ve Beşiktaşlı basketbolseverlerden de tam destek geldi.

Editör: TE Bilisim