Filmin yazarı ve yönetmeni Aytaç Ağırlar ile barol oyuncuları Halil Sezai ve Şafak Pekdemir, kendilerini görmek iseyen İzmirlileri sahne üzerinden selamlayıp sorularını yanıtladılar.
Aytaç Ağırlar, seyirci ilk filmde yapayalnız kalabalığa karışırken bıraktığı "Metin"in hayatına nasıl devam ettiğini görmek istediği için ikinci filmi çektiklerini anlattı. Halil Sezai ise "Metin" karakteri ile aşka bakış açılarının benzerlik gösterdiğini söyledi.

Seyirci ile bol bol selfie çekilip imza dağıtılan organizasyon, filmin hep birlikte izlenmesi ve alkışlarla sona erdi.

AYNI GÜN HEM BURSA HEM ESKİŞEHİR'DE SEYİCİYLE BULUŞTULAR!
BKM Film yapımı İNCİR REÇELİ 2, filmi haftasonunu seyircilerle buluşarak geçirdi. Filmin pazar günkü ilk seyircili gösterimi Bursa'daydı. Bursa'da Korupark AVM'de heyecanlı bir kalabalık tarafından karşılanan Aytaç Ağırlar, Halil Sezai ve Şafak Pakdemir alkışlar arasında Cinetech Sinemaları'na ulaştılar. burada basının ve halkın sorularını yanıtlayan ekip daha sonra, filmi seyirciyle birlikte izledi.

HALİL SEZAİ ANNE VE BABASI İLE BULUŞTU

Eskisehir Özdilek AVM, Cinetime Sinemaları'nda ise ekibi bekleyenler arasında çok heyecanlı bir grup vardı. Halil Sezai'nin anne ve babası ile pekçok akrabası filmi onunla birlikte izleyebilmek için bekliyordu.

Basının ve seyincinin sorularının ardından ailesi ile buluşan Halil Sezai, filmi bu kez her zamankinden farklı bir heyecan ile izledi. Anne Nurten Paracıkoğlu ile baba Kemal Yavuz Paracıkoğlu filmin finalinde gururla oğullarını tebrik ettiler.
Editör: TE Bilisim