Yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı ve başrollerinde yine Nejat İşler ve Yiğit Özşener’in yer aldığı fenomenleşen film Kaybedenler Kulübü’nün ikinci filmi Yolda, 16 Mart’ta izleyicisiyle buluşacak.

Filmde, Nejat İşler ve Yiğit Özşener’e, “Sevda” karakteriyle Hande Doğandemir eşlik edecek.

Beklenmeyen Yolculuk

Olympos’a arkadaşlarıyla birlikte gelen Sevda, bir psikologtur. Kaan’la tanışan Sevda, İstanbul’a Kaan’la dönmeye karar verir. Ancak bu karar, onu bir çelişkiyle karşı karşıya bırakacaktır.

Kaan’la hiç beklemediği bir yolculuğa çıkan Sevda, hayatıyla ilgili önemli bir eşiğin kıyısındadır. Kaan’la yaşadıkları onu çok etkileyecek ve Sevda’yı bir seçim yapmak durumunda bırakacaktır.


 

Hande Doğandemir: “Merakı ve cesareti Sevda’yı yola çıkarıyor”

Senaryoyu okuduğunda Sevda karakterinden etkilendiğini belirten başarılı oyuncu Hande Doğandemir, Sevda’nın her ne kadar Kaybedenler ruhuna uzak olsa da merakı ve cesareti sayesinde yola çıkacağını söyledi. Sevda’nın köşeli, kuralları olan bir uzman psikolog olduğunu söyleyen Hande Doğandemir, projede yer almanın hem ciddi bir yolculuk hem de ciddi bir sorumluluk olduğunu belirtti.

Editör: TE Bilisim