SMOKİNLİ KIRMIZI HALI SERAMONİSİ!

Gece, filmin oyuncuları Halil Sezai, Şafak Pekdemir, Sinan Çalışkanoğlu, Selim Akgül, Tuğba Sarıünal, Ahmet Uz ve filmin senaristi ve yönetmeni Aytaç Ağırlar’ın kırmızı halıdan mekana girişi ile ile başladı. Halil Sezai ve Aytaç Ağırlar’ın smokin giydiği galada Şafak Pekdemir de siyah tuvaletiyle göz kamaştırdı.

Her fırsatta heyecanlarını dile getiren ekip filmin sonunda alkışlara boğuldu. Salonda uzun süre ayakta alkışlanan oyuncular uzun süre tebrik yağmuruna tutuldu.

Geceye medya, sanat ve cemiyet dünyasından da bir çok isim katıldı. Demet Akbağ, eşi Zafer Çika ve oğulları Ali Çika, Tarık Ünlüoğlu ve eşi Gülenay Kalkan, Belçim Bilgin, Azra Akın, Ziynet Sali, Sermiyan Midyat, Rezan Denizman, Özden Bora, Nilgün Belgün, İpek Durkal, Şirin Sever, Güven Kıraç, Yosi Mizrahi, Pelin Öztekin, Serra Tokdemir, Betül Demir, Yüksel Aytuğ, Zafer Algöz, Hakan Altun, Umut Kurt, Murat Evgin, Gülgün Çavuşoğlu, Banu Başaran, Neşe Sayles, Ömer ve İpek Faruk Sorak, Caner Alkaya, Kıvanç Baruönü geceye katılan isimler arasındaydı.
Galanın ardından tüm ekip ve davetliler bir kutlama yemeğinde biraraya geldi.
Sermiyan Midyat ve Rezan Denizman birlikte objektiflere poz verdi.

Sera Tokdemir

Galaya Demet Akbağ, Belçim Bilgin, Azra Akın, Hakan Altun gibi ünlü isimler katıldılar.
Editör: TE Bilisim