Başrollerini Atilla Saral, Zeynep Gülmez ve İlker Gürsoy'un yanı sıra bir çok ünlü ismin de yer aldığı 'Kaçış' isimli sinema filmi 1950-1970 yılları arasında Bulgaristan'dan Türkiye' ye kaçan 3 Türk gencinin kaçış hikayesini konu alıyor.


Senaryosu ve Yönetmenliğini İbrahim Biçer, Yapımcılığını ise İhsan Taş'ın üstlendiği 'Kaçış' isimli sinema filmi çok yakında sinemalarda sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.


Filmin Başrol oyuncu İlker Gürsoy: "Uzun zamandır oyuncu koçlarımız eşliğinde bu role hazırlanıyordum. böyle bir projede yer aldığım için çok şanslıyım" dedi.

Yönetmen İbrahim Biçer: Yaklaşık 2 yıldır senaryo üzerinde çalışıyordum. Doğru bir ekip ile çekmeyi hep hayal ediyordum. Taş Film'in sahibi İhsan bey ile tanıştıktan sonra kesinlikle benim aradığım ekip bu dedim ve imzaları attık. çekimlerimiz çok güzel geçti umarım gişemizde güzel olur" diye konuştu.


Filmin yapımcısı İhsan Taş " Dönem filmi çekmek gerçekten çok zahmetli bir iş. Her şeye çok dikkat etmeniz gerekiyor. Birde Kış aylarına denk gelmesi hava şartlarının ağır olması da işlerimiz zorlaştırdı ama çok şükür ki alnımızın akıyla çıktık işin içinden. En sevindiğim yanı ise kimseye bir zarar gelmemden kazasız belasız bitmesi" dedi... Olcay Ünal SERT
Editör: TE Bilisim