Oscar adaylığı geri sayımı için Amerika’da tanıtım çalışmalarını hızla sürdüren “Kelebeğin Rüyası”nın yoğun ilgi gören özel gösterimi, keyifli dakikalara şahit oldu. Finalinde Yılmaz Erdoğan’ın ayakta alkışlandığı gösterimde, filmin kimi sahneleri hüzünlendirirken kimi sahnelerindeki espriler de davetlilerin kahkahalarıyla karşılık buldu.

Kıvanç Tatlıtuğ, Belçim Bilgin, Mert Fırat, Farah Zeynep Abdullah ve Yılmaz Erdoğan’ın oyunculuklarındaki başarı, sahnelerde detaylara gösterilen özen, yer altındaki karanlık dünyanın gerçekçiliği ve filmin gerçek bir hikaye olması gibi unsurlar filmin en beğenilen öğeleri olurken, Behçet Necatigil'in öğretmen olarak bu iki şairin hayatında ne kadar önemli bir tesiri olduğu de sıkça konuşulan konular arasında yer aldı.

Gösterimin ardından Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin, tüm konuklarla resepsiyonda tek tek ilgilendi ve film hakkında sohbet etti.


Oscar gösterimleri için Vakko’nun tasarımı kelebek desenli eşarp, Atasay’ın film için özel olarak tasarladığı nazar boncuklu ve kelebekli bileklik ve Kivahan kahve paketlerini içeren Sedef İybar’ın organizasyonuyla hazırlanan hediye paketleri de hem içeriği hem de sunumundaki zarafetiyle davetlilerden tam not aldı.

Erdoğan’ın gerçek hayat hikayelerinden yola çıkarak yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği “Kelebeğin Rüyası”, Oscar heyecanına giden yolculuğuna Amerika’da farklı etkinlikler ve özel gösterimlerle devam ediyor!

Kelebeğin Rüyası sinema filminin galası Amerika'da yapıldı. Film Oscar yolunda umutla ilerliyor.
Editör: TE Bilisim