Yapımcılığını TAFF Pictures’ın yaptığı, güçlü kadrosuyla adından söz ettiren filmde, başarılı oyuncu Kerem Bürsin, Erhan rolüyle izleyicisi ile buluşacak.

Umuda yolculuğun ortağı: Erhan
 
Tarık'ın İstanbul'dan kendisi gibi müzisyen olan arkadaşı Erhan, Tarık ile Ayperi'nin İstanbul'a kaçışlarında onlara yardımcı olur. Artık tüm masal, Ayperi, Tarık ve Erhan arasında yaşanacak, özgürlüğe şarkı söyleyip besteleyerek giden bu üçlü hayatı da birlikte sırtlayacaktır. Erhan, Ayperi'yle birlikte kendi hayallerinin de gerçeğe dönüşünü yaşayacaktır.
 
Türkiye'deki ilk sinema filmi

 
Türkiye’de ilk kez sinema filminde rol alan Kerem Bürsin, “Unutursam Fısılda”da canlandırdığı Erhan karakteri gibi tam bir müzik tutkunu... Amerika’da yaşadığı dönemde bir müzik grubunda bas gitar çalan Bürsin, bu sefer Erhan karakterinin sahneleri için bas gitar çaldı.

Döneme uygun bir saç modeliyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Bürsin, özel olarak hazırlanan kostümleriyle de dikkat çekti.

Birbirlerine aşık olan iki gencin her şeyi geride bırakarak, müziğin, aşkın ve hayallerinin peşinde verdikleri mücadeleyi konu alan filmin kadrosunda Hümeyra, Mehmet Günsür, Farah Zeynep Abdullah, Kerem Bürsin ve Işıl Yücesoy gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.
Kerem Bursin yeni imajıyla hayranlarını bir hayli şaşırttı.
Editör: TE Bilisim