Zengin ve şımarık bir işadamının monoton yaşantısından sıkılıp, bir oyun oynamaya karar vermesiyle başlayan olayların konu edildiği romantik komedi türündeki film, 11 Mayıs 2012’de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Sıfır Film Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmeni ise Cüneyt Yosulçay.

Aydoğan Temel

DİKKAT ÇEKİCİ OYUNCU KADROSU
Ağustos ayında çekimlerine başlanan ve 3 haftada tamamlanan film, bağımsız bir yapım olarak da dikkat çekiyor. Ünlü oyuncu Arzu Yanardağ’ın hayranlarını oldukça şaşırtacağı Leyla Soyer isimli bir kitap yazarını canlandırdığı filmde, geniş oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Filmin başrollerini paylaşan Arzu Yanardağ, Zeynep Gülmez, Selahattin Taşdöğen ve Aydoğan Temel’in yanı sıra, filmde tiyatro kökenli oyuncular Ercüment Balakoğlu, Hülya Şen, Tuna Arman, Rıza Karaağaçlı, Seyhan Arman ve Survivor Seda olarak ünlenen Seda Aktuğlu’ da rol alıyor. Türk Film Endüstrisi’ne farklı proje ve oyuncular kazandırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Sıfır Film Yapım, ayrıca proje içerisinde Esra Balıkçı, Nuran Yozgat, Öncil Aktarıcı ve Berceste Kitapçı, Fesih Örge ve Burak Kimyager gibi genç ve yetenekli oyunculara da yer verdi.

Filmin senaristi ve oyuncusu Aydoğan Temel

EMEK SİNEMASI ÖNÜNDE GALA

Filmin yönetmeni Cüneyt Yosulçay, bu proje için 12 yıl sonra ilk kez kamera arkasına geçerken, filmin senaristi Aydoğan Temel’de 30 yıllık aktörlük hayatında ilk kez bir başrolü oynamanın heyecanını yaşıyor. 11 Mayıs’ta vizyona girecek filmin galası 9 Mayıs’ta Emek Sineması’nın önünde yapılacak. Filmin yapımcısı Ulaş Çobancı, Gala’yı Emek Sineması’nın önünde gerçekleştirmekteki amaçlarının yıkılması gündemde olan Emek Sineması’na dikkat çekmek olduğunu hatırlatarak, Emek Sineması’nın Türk Film Endüstrisi için önemli bir tarihi geçmişe sahip özel bir mekan olduğunun altını çizdi.

ARZU YANARDAĞ

FİLMİN SIRADIŞI KONUSU
Özen Film’in dağıtımcılığını üstlendiği Komik Bir Aşk Hikayesi’nin kısa konusuna gelince; 10 yıl önce geçirdiği rahatsızlık sonucu görme duyusunu yavaş yavaş kaybederek kör kalan Atila (Aydoğan Temel), giderek sıkıcı ve içinden çıkılamaz hale dönen hayatını renklendirmek için kendine bir bakıcı tutmaya karar verir. Ancak bakıcı adaylarını hiç tahmin etmedikleri bir sürpriz beklemektedir. Kör olan Atila, bakıcı adayları evine gelmeye başladığı zaman onları, kör olarak değil, tekerlekli sandalyeye mahkum bir kötürümmüş gibi davranarak karşılar. Gelen adayların hiç biri Atila’yı ikna edemeyince, Atila derin yalnızlığına geri dönerken, kısa süren bu eğlenceli oyuna son noktayı koyar. Ancak tam bu sırada onun hayatını değiştirecek olan güzeller güzeli Leyla (Arzu Yanardağ) , ansızın hayatına girecektir. İşte işler tam bu noktada arap saçına dönecek... Leyla kendisine bir oyun çevirdiğini anladığı Atila’ya karşı en yakın arkadaşı İlkay (Zeynep Gülmez) ile birlikte kurgulayacağı bir oyunla intikam almaya hazırlanır. Eğlence ve dramın iç içe geçtiği keyifli bir romantik komedi olarak dikkat çeken film 11 Mayıs’ta 75 kopya ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor…

Haber:
Muharrem Erdemir
Editör: TE Bilisim