Bugüne kadar filmlerinde toplumsal olayları konu alan Kırmızıgül dördüncü kez oturduğu yönetmen koltuğunda bu kez, 60’lı yılların anlatıldığı bir dönem filmine imza atacak. Yaşanmış gerçek bir hikayeyi konu alan film, Foçalı bir öğretmenin hikayesi olacak. Ünlü yönetmen “Bu film benim için çok değerli, insanlığa umut aşılayacak. Sadece şu kadarını söyleyebilirim; Mucize, izleyiciyi daha önce hiçbir yerde görmediği bir dünya ile tanıştıracak” dedi.

Talat Bulut’un Foçalı bir öğretmeni canlandırğı filmde, Bulut’un eşini Şenay Gürler, kayınpederini ise Sinan Bengier canlandırıyor. En son oynadığı ‘Mutluluk’ filminden yedi yıl sonra Mucize filmi için kamera karşısına geçen Bulut, siyah saçları ve baştan aşağı değişen yeni tipiyle sinema izleyicisini şaşırtacak.


Yönetmen Mahsun Kırmızıgül
Yapımcılığını Boyut Film/Murat Tokat’ın üstlendiği Mucize’nin konusunu sır gibi saklayan Kırmızıgül oyuncularına da filmle ilgili konuşmamalarını rica etti. 2014 yılında vizyona girmesi beklenen filmin çekimleri şu sıralar İzmir Foça, Uşak ve Kars ve Kağızman’a bağlı bir köyde devam ediyor. Yeni filminin hazırlık sürecini iki yılda tamamlayan ve aylar öncesinden titizlikle olusturduğu oyuncu kadrosuna çok degerli usta oyuncular ile yeni kesfettiği genç isimleri dahil eden Kırmızıgül, çekimleri dokuz haftada tamamlamayı planlıyor.

Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini yaptığı filmde Talat Bulut,
Şenay Gürler gibi usta oyuncular yer alıyor.

Mahsun Kırmızıgül kariyerinin 4. sinema filmiyle oldukça iddialı geliyor.
Editör: TE Bilisim