Senaryosunu Alper Kıvılcım’ın kaleme aldığı korku filmi El Ebyaz’ın yakışıklı oyuncusu Fırat Çöloğlu’na sette doğum günü sürprizi yapıldı. Yoğun çekim saatleri nedeniyle günlerini Pendik’te bir gemide geçiren Çöloğlu, 2 gün boyunca 3 kez pasta sürpriziyle karşılaşınca setin en çok sevilen oyuncusu olduğunu iddia etti ancak Çöloğlu mumları üflemeye fırsat bulamadan yoğun rüzgar nedeniyle mumlar söndü. Rol arkadaşı Merve Sevi yakışıklı oyuncuya elleriyle pasta yedirdi.
Çekimleri tüm hızla devam eden El Ebyaz’ın setinde her gün farklı bir heyecan yaşanıyor. Doğum gününden bir gün önce yakışıklı oyuncunun fanları da Pendik’teki gemide Çöloğlu’na sürpriz yaptı. Set ekibinden habersiz gemiye çıkmayı başaran
Çöloğlu hayranları herkesi şaşırttı.

Çöloğlunun başrolünü paylaştığı El Ebyaz, eski bir gemide geçiyor. Aralık ayında sinemaseverlerle buluşacak olan film korku sineması sevenler tarafından şimdiden merakla bekleniyor.

FİLMİN KONUSU

Arkeoloji çalışmaları yapan bir ekibin yolu esrarengiz bir gemide kesişir. 2 yıl önce bu gemide korkunç olaylar yaşanmıştır ama görevi alan yeni ekipten yalnızca bir kişi bu olayların iç yüzünü bilmektedir. Genç ekip için ilgi çekici olduğu kadar ürkütücü de olan gemi demir aldıktan sonra esrarengiz olaylar yaşanmaya başlar. Bu esrarengiz olaylar genç ekipten kimileri için her şeyin sonu, içlerinden biri için kendisiyle yüzleşme olacaktır.

KÜNYE

Yönetmen

Oya Köksal&Vedat Dikmetaş

Senaryo
Alper Kıvılcım

Yapımcılar
Tarık Karakulak
Serdar Çelik

Oyuncular
Merve Sevi
Fırat Çöloğlu
Cenk Torun
Balamir Emren
Sedat Erdiş
Birgül Ulusoy
Emin Gümüşkaya
İdil Aladağ
Ceyda Ayça Çetin
Elif Ela Duman
Elif Özkul
Ebru Sarıtaş
Tuğba Kurukoğlu
Editör: TE Bilisim