Madsen, geçtiğimiz hafta sonundan bu yana İstanbul’da! Taksim Martı Otel’in kral dairesinde kalan Michael Madsen ve eşi Deanne Madsen, Kapalı Çarşı ve Sultanahmet’i gezdi. Gezerlerken hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektiren Madsen, “Başka bir ülkede bu kadar tanınıyor olmak çok güzel.” dedi. Ardından Madsen, çekimlerin gerçekleştiği sete giderek, yönetmen Hasan Karacadağ ile de tanıştı.

Hasan Karacadağ’ın yazıp yönettiği korku-gerilim türündeki film, Türkiye’nin uluslarası pazar için İngilizce çekilen ilk film projesi. Filmde, Madsen ve Baldwin'e, ünlü Hollywood starları Lucie Pohl, Brianne Davis ve Dragan Micanovic’in yanı sıra Kenan Ece ve Meryem Karamehmet de eşlik ediyor.
Hamile kızkardeşi Marla’nın ani ve esrarengiz ölümüyle ilgili gerçeği araştıran Amerikalı gazeteci Olivia Watson’ın gerilim dolu macerasını anlatan film, Amerikalıları “cinlerle” tanıştıracak.
Anadolu, Orta Asya ve Babil kültüründen süzülmüş pekçok bilginin günümüz Türkiye’sinde peşpeşe işlenen cinayetlerle ortaya döküldüğü polisiye hikaye, Amerikalıları başta “cinler” olmak üzere, Doğu’nun mistik öğeleriyle tanıştıracak.


Editör: TE Bilisim