Yönetmen ve senarist koltuğunda Mahsun Kırmızıgül’ün yer aldığı, başrollerinde ise Mert Turak, Fikret Kuşkan, Biran Damla Yılmaz, Erdal Özyağcılar ile Şenay Gürler, Sinan Çalışkanoğlu ve Melis Sezen gibi güçlü isimlerin yer aldığı filmde, Mahsun Kırmızıgül ise Bozat isimli bir karakteri canlandırıyor.

Cinetime ÖzdilekPark İstanbul’da seyircilerle bir araya gelen oyuncular, merakla beklenen ve bir devam filmi olan Mucize 2: Aşk’ı birlikte izlediler. Duygusal sahnelerin yoğunlukta olduğu film boyunca seyirciler göz yaşlarına hakim olamadılar…

İlk filmin devamı niteliğinde

2014 yapımı “Mucize” filminin devam halkası olan yapımın yönetmenliğini ve senaristliğini bir kez daha Mahsun Kırmızıgül üstleniyor. Başrollerini Mert Turak ve Biran Damla Yılmaz üstendiği Mahsun Kırmızıgül'ün dördüncü uzun metrajlı filmi olan Mucize 2 Aşk’ta; engelli bir adam olan Aziz ile görücü usulü evlendiği karısı Mızgin, köyde yaşadıkları sorunlardan iyice bıkar. Kendilerine yeni bir hayat kurmak isteyen çift, Batı'da bir kasabaya gider. Ancak gittikleri kasabada da farklı sorunlarla karşılaşırlar. Çift, ne olursa olsun insanların önyargılarını aşıp, hayatta tutunmak için çabalar. Mızgin’e aşık olan Aziz, karısı için engellerinden kurtulmaya karar verir bu uğurda zorlu bir mücadeleye girişir. Aziz, Mahir öğretmen ve sinemacı Bahattin’in de desteği ile eşi için birçok mucizeyi gerçekleştirir.

Editör: TE Bilisim