OLCAY ÜNAL SERT

Alper Kul, Şinasi Yurtsever, Onur Buldu, Selin Yeninci, Ayça Varlıer, Taner Ergör, Onur Atilla, Aylin Kontante, Aziz Aslan, Mehmet Özgür, Jale Aylanç ve Yılmaz Gruda ile Ayten Uncuoğlu ‘nun rol aldığı filmin galası da filmin kendisi kadar renkli ve eğlenceli geçti.

'Olur Olur' şarkısıyla 70'li ve 80'li yıllara damgasını vuran Asu Maralman geceye katılarak büyük bir sürpriz yaparken, son dönemin gözde oüyuncularından Aslıhan Güner ve Mert Kılıç çifti galada büyük ilgi gördü.
'Olur Olur' Ciguli'nin son filmi olurken, Ali Ağaoğlu ise ilk filminde performansıyla herkesi kahkahaya boğdu. Filmde yer alan diğer sürpriz isimler Ümit Besen, Keremcem, Ayten Uncuoğlu ve Yılmaz Gruda.
Alper Kul film gösteriminden sonra selfie çekti!

MİLYAR DOLARLIK AĞA’NIN İLK SİNEMA FİLMİ!

“Olur Olur” filmine konuk oyuncu olarak katılan Ali Ağaoğlu’da geceye katılanlar arasındaydı. Filmi izledikten sonra çok beğendiğini dile getiren Ağaoğlu, “Alper’in çok başarılı bir mizah anlayışı var, tüm ekibi gönülden kutluyorum.” dedi.
Ayça Varlıer, Alper Kul ve Ali Ağaoğlu filmi yan yana birlikte izlediler.
İlk gösteriminde herkesin beğenisini toplayan ve beyazperdeyi ‘Ali’nin kahkaha dolu eğlenceli hikayesiyle 7 Kasım’da buluşturmaya hazırlanan Olur Olur kahkaha sezonunun açılışını yaptı.

Aslıhan Güner ve Mert Kılıç gecede büyük ilgi gördü.


Asu Maralman, Yılmaz Gruda, Ayten Uncuoğlu
Galaya Ali Ağaoğlu, Keremcem ve Seda Güven, Sarp Apak, Şahin Irmak, Nurseli İdiz, Kerem Kupacı, Çağlar Çorumlu, Yosi Mizrahi, Metin Serezli, Sertan Erkaçan, Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal , Neşe Sayles, Ayşegül Akdemir, Göksel Kortay, Gülgün Çavuşoğlu, Ferit Aktuğ, Aslıhan Güner, Bülent Seyran, Bülent Serttaş, Mehmet Turgut , Altay gibi sanat dünyasından bir çok isim katıldı.
'Olur Olur' şarkısıyla 70'li ve 80'li yıllara damgasını vuran Asu Maralman geceye katılarak sürpriz yaptı.

Göksel Kortay galada şıklığıyla dikkat çekti.


Eser Yapım imzalı ‘Olur Olur’ 7 Kasım’da seyirciyle buluşacak.
Editör: TE Bilisim