Yönetmenliğini Biray Dalkıran'ın yaptığı, başrolleri Atılgan Gümüş, Tuğçe Sarıkaya, Orçun Kaptan ve Serhat Özcan'ın paylaştığı, Asuman Dabak, Recep Aktuğ, Zeynep Dizdar,  ve Kemel Erek’in konuk oyuncu olarak yer aldığı  “Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu” seyirciyi kahkahaya boğacak.

“Çok eğlenceli bir film oldu”

Haziran ayında gösterime girecek filmde, nikah masasından kaçan Atılgan Gümüş’ün en yakın arkadaşını oynayan Orçun Kaptan, sinema dünyası hakkında önemli açıklamalar yaptı. Eski sevgiliyi unutup yeni sevgiliyi kazanmanın yollarının anlatıldığı film ile ilgili olarak Kaptan; “Çok eğlenceli bir set oldu, konu zaten oldukça komik. Bu filme gelenler ödedikleri paranın karşılığını son kuruşuna kadar alacaklar. Hiç kimseyi 90 dakika, 120 dakika güldüremezsiniz ama bu filmde 110 dakika güleceklerine eminim.” dedi..

“Bence Biray Dalkıran Türkiye’nin Tarantino’su.”

Yönetmen Biray Dalkıran’ı yere göğe sığdıramayan Orçun Kaptan, “Çok Tarantinovari bir film oldu… Bunu yönetmenimiz Biray Dalkıran’a da söylüyorum ben, ‘Neşeli Günler’ vari  bir film de oldu. Çok sayıda film çekiliyor ama bence bu filmden sonra komedi filmlerinin çekilme tarzı bir düşünülecek. Son bir iki senedir absürd komedi tarzı yapılıyor, bu film ile yeni bir tarzın olacağına inanıyorum. Bana göre Biray Dalkıran Türkiye’nin Tarantino’sudur. Bu filmden sonra onun yaratıcı gücü ve değerinin daha da bir anlaşılacağına inanıyorum.  Biray hoca ile çalışmak çok keyifli” dedi…
“Cem çok zeki, Şahan basit…”
Çok zor gülen birisi olduğunu söyleyen Orçun Kaptan, komedi filmlerinde Cem Yılmaz’ın kendisini çok güldürdüğünü belirterek, Ata Demirer ve Şahan Gökbakar’ı beğenmediğini söyledi. Cem Yılmaz'ın çok zeki bir oyuncu olduğunu ve kaliteli espriler yaptığını söyleyen ünlü oyuncu, Şahan Gökbakar'ın espri anlayışını ise basit bulduğunu söyledi. Postacıyı oynayan Asuman Dabak ile sette çok eğlendiklerini de söyleyen Kaptan “Bu filmi büyük bir özveriyle çektik. Çekerken de inanılmaz eğlendik, aile gibi olduk… Asuman abla işini çok seviyor, bu filmde bir Asuman Dabak farkı var. Oynamayı seviyor, işini çok seviyor, enerjisi müthiş bir kadın.”
Editör: TE Bilisim