'Pamuk Prens' Bodrum da izleyiciyle buluştu!

6, Bodrum Türk Filmleri Haftası'nın 2. gününde Tamer Karadağlı'nın başrolünü oynadığı, "Pamuk Prens" sinema filminin ilk gösterimi yapıldı.

TE Bilisim
TE Bilisim
Editör
Yayınlanma
772 Gösterim
 2 Ekim'e kadar sürecek Bodrum Türk Filmleri Haftası'nın 2. gününde Tamer Karadağlı'nın başrolünü oynadığı, "Pamuk Prens" sinema filminin ilk gösterimi yapıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünün katkısıyla Bodrum Sinema ve Kültür Deneği, Cinemarine Sinemaları, Magazin Gazetecileri Derneği ve SİSAY tarafından 2 Ekim tarihine kadar devam edecek olan etkinlik kapsamında "Pamuk Prens" filmi ilk kez Bodrum ilçesinde halka açık gösterildi.


Bodrum Kalesi'nde düzenlenen gösterim öncesinde filmin başrol oyuncusu Tamer Karadağlı ile yönetmen, senarist ve yapımcı Birol Güven ve Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Sezgin izleyicilerin sorularını yanıtladı.  Birol Güven, "Ben Türkiye'de değil, dünyada da bu filmin bir benzerinin yapılmadığını düşünüyorum. 'Pamuk Prens' adı Tamer Karadağlı'nın saçlarından ve sakallarından geliyor" dedi. 


TANIDIĞIM VE SEVDİĞİM OYUNCULARLA ÇALIŞMAYI TERCİH EDİYORUM

Film sektöründe yaşanabilen bazı gerçekleri tüm çıplaklığıyla gözler önüne seren filmin cast seçimiyle ilgili olarak Birol Güven, "Ben tanıdığım ve sevdiğim oyuncularla çalışmayı seviyorum. 50 yaşımdan sonra böyle bir lüks tanıdım kendime." dedi. 


Ünlü yapımcı Birol Güven "Ben Türkiye'de değil dünyada da bir benzerinin yapılmadığını düşünüyorum. Sizin yorumlarınız daha önemli. Pamuk Prens adı da Tamer Karadağlı'nın saçlarından ve sakallarından geliyor. Film aslında kara prens diye film çekmeye çalışan gençler var, Tamer beyin katılımıyla pamuk prens oluyor." Güven, oyunculukta çok zorlanmadığını, sadece yapımcıyı oynayabildiğini ifade ederek, film içerisinde yer alan felsefeyle ilgili bir bölümde zorlandığını ve ezber yapmak zorunda kaldığını kaydetti. Daha önce 'Mandıra Filozofu'nun ilk gösteriminin de Bodrum da yapıldığını ve çok uğurlu geldiğini belirten Güven, halkın ilgisinden son derece memnun kaldı.

Başarılı oyuncu Tamer Karadağlı Bodrum'da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Burada bir film veya dizi çekmeyi gerçekten çok isterim. Çünkü dünyanın en güzel yerlerinden birisi bence Bodrum. Eğer öyle bir hikaye ve bir senaryo olursa zevkle içinde yer alırım." dedi. Tamer Karadağlı'nın kendisini oynadığı ve film sektöründe yaşanan ilginç göndermelerin yer aldığı filmin galası önümüzde ki hafta İstanbul da Trump Towers'da yapılacak.

SİSAY Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Sezgin söyleşinin ardından Birol Güven ve Tamer Karadağlı'ya teşekkür plaketi ve çiçek taktim etti.

2 Ekim'e kadar devam edecek hafta kapsamında "Çakallarla Dans-4", "Nadide Hayat", "Deliormanlı", "Dedemin Fişi", "Sevimli Tehlikeli" ve "Ertuğrul 1890" filmlerinin gösterimleri ücretsiz olarak yapılacak.
Editör: TE Bilisim
Editör Hakkında
Yorumlar