Senaryosu da Genç Kafa’dan Okan Metin, İzzet Başlak ve Ekin Akçay’a ait olan filme ünlü isimler yoğun ilgi gösterdi. Gecede, Genç Kafa ekibi ve filmin oyuncuları, galaya gelenleri “Alacağınız kalmasın, hepinize çok teşekkürler” diyerek uğurladı.

Sinema, Televizyon ve Medya dünyasında yaşanan birçok olaya bizzat maruz kalan ya da şahit olan GENÇ KAFA ekibinin ilk filmi olan “Piyasadan Büyük Alacağımız Var” 4 Eylül Cuma günü sinemaseverler ile buluşacak. Filmin başrollerini ‘’Genç Kafa’’ ekibinin oyuncuları İzzet Başlak, Ali Yiğit San, Rabia Tutal, Ali Rıza Kara, Okan Metin’in yanı sıra, Baran Erdoğan ve Okan Sağlam paylaşıyor.

Genç kafa ekibinin dışında, filmde pek çok ünlü sanatçı da rol alıyor. Salih Kalyon, Melek Şahin, Cem Özer, Barış Başar, Kamil Güler, Aykut Taşkın, Tevfik İnceoğlu, Ali Erdoğan, Tevfik İnceoğlu, Cahit Kaşıkçılar, Mehmet Auf ve Başay Okay gibi usta isimler de yer alıyor.

FİLMİN KONUSU

Yeşilçam sahnesi seyirci gelmemesinden dolayı çıkış yolu arayan oyuncu üç arkadaş; Ediz, Tarık ve Kadir; bahtsız yönetmen Ertem ve yardımcısı Ayşen ile bir araya gelerek, Genç Kafa ekibini kurarlar ve bir dizi projesi hazırlayarak kanallarla görüşmeye başlarlar.

Görüştükleri kanallardan birine projelerini beğendiren ekip, umutla dizi için haber beklerken, kanalın diziyi araklayıp, başka bir ekiple çektiğini görür.

Haklarını aramak için kanala dava açarlar, fakat dimyata pirince giderken ellerindeki bulgurdan da olurlar… Hayatlarını geçirdikleri, Savaş Ustalarının varı yoğu olan Yeşilçam sahnesi de ellerinden gider…

İçine düştükleri bu durumdan çıkış yolu aramaya başlarlar ve kendilerini eğlenceli, komik bir maceranın içinde bulurlar…

Genç Kafa kimdir?
Genç Kafa , Ekin Akçay, İzzet Başlak, Ali Yiğit San, Ali Rıza Kara, Rabia Tutal ve Okan Metin’den oluşuyor. Müjdat Gezen Tiyatro bölümü ve Mimar Sinan Üniversitesi Sinema-Televizyon bölümünden mezun olan, profesyonel gençlerin bir araya gelerek 2012 yılında oluşturduğu ‘’Genç Kafa’’ farklı bakış açılarıyla dikkat çekmeye hazırlanıyor.
Editör: TE Bilisim