Kaliforniya polisi, ünlü aktörün ölümünde intihar şüphesi üzerinde dururken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve yarın Williams'a otopsi yapılacağını açıkladı. Can Dostum filmi ile 1997'de en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Oscar kazanan 63 yaşındaki sanatçının 2009 yılında kalp ameliyatı olduğu daha sonra da birkaç kez depresyon tedavisi gördüğü kaydedildi.  Ölümünün ardından Williams, sosyal medyada TT listesinin en üst sırasında yer aldı.

Ünlü aktör için şu yorumlar yapıldı:
Sevda Türküsev:  RobinWilliams  Depresyondaymış...Hayata sadece mutlulukla tutunabilirsiniz. Para ve mevkiyle olmuyor.. İyi oyuncuydu... Ama mutlu değilmiş.
Metin Arolat: demekki çok üzülüyormuş insan :(   RobinWilliams
Şebnem Sönmez:  RobinWilliams Gözlerinde, dudaklarında taşıdığı neşeden eser olmayan olağandışı bir oyuncu. Dostum olmadığına seviniyorum. Ben de ölürdüm.
Ferhat Tunç: Bu köhnemiş dünyanın gülen yüzü olarak kalmak kolay değil. Yaşattığın güzellikler için teşekkür ederiz RobinWilliams 
Makbule Cengiz: Bize attırdığın kahkahalar ve verdiğin mutluluk için teşekkürler RobinWilliams
Melis Tüzüngüç: O güzel filmlerin hep yaşayacak. Ve açıp açıp her izlediğimizde mutlu olup sana teşekkür edeceğiz. RobinWilliams
Aykut Kuşkaya: Güzel karakterler canlandırmış, iyi bir aktör olarak bildim hep. Meğer çok mutsuz adammış... 
Fulden Uras: Robin Williams onca şöhret , onca hayran, netice kalabalıklar içindeki yalnızlık ve intihar...Kimsenin hayatı dört dörtlük değil işte görün.
Sedat Laçiner: Robin Williams vefat etmiş. Severdim. Toprağı bol olsun :( Tufan Türenç: Sinema usta bir aktörünü yitirdi. Robin Williams evinde kendini astı. Yazık! Böyle güçlü aktörler fazla yitişmiyor artık.
Murat Serezli: Müthiş komedyen Robin Williams öldü. Dışıyla milyarları güldürürken, içinde yıllardır depresyonla savaşan muazzam deha. Ağlayan palyaço. :(
Deniz Arcak:
Robin Williams'a baksan, hani adam işini super severek yapiyo, para derdi yok, insanlar ona bayiliyo di mi, ama derdi varmış baş edemediği.
Zeki Kayahan Coşkun: Robin Williams... Good Morning Vietnam'la bana mesleğimi armağan etmiş, Ölü Ozanlar Derneği ile  müfredatı çöpe attırmış abimizdir.Gitmiş... 

Oscar ödüllü Amerikalı film yıldızı Robin Williams, ABD'nin California eyaletine bağlı Tiburon kentindeki evinde ölü bulundu.
Editör: TE Bilisim