Romantik Komedi 1 vizyona girdiği yıl gişede yakaladığı başarıyla beraber bugüne kadar en çok izlenen Romantik Komedi filmi olarak izleyici tarafından çok beğenilmişti.
Cemal Hünal, Sedef Avcı, Sinem Kobal, Engin Altan Düzyatan, Burcu Kara ve Gürgen Öz’de oluşan oyuncu kadrosuyla izleyici hem güldürmüş hem de kadın erkek ilişkilerini eğlenceli şekilde işleyerek sinema seyircisinin en sevdiği film olmuştu. Görsel zenginliği, tekniği, müzikleri ve kostümleriyle  Amerikan filmlerini aratmayacak türde çekilen ilk Romantik komedi filmi olma özelliğini taşıyan filmin oyuncu kadrosu aynen ikide de devam ediyor.
 
Romantik Komedi 2 aynı oyuncu kadrosuyla “Bekarlığa veda” adı altında çekimlerine  başlandı. Birinci filmden daha farklı, daha komik ve daha  can alıcı olan film bu kez her yaştan, tüm izleyiciye hitap edecek. .  Komedi-romantizm ikilemesinin en güzel örneklerinden biri olan film Antalya, İstanbul ve Trakya bölgesinde çekilecek.
 
Alışılmış romantik komedi kavramından çok daha fazla komediyi içinde barındıran film bu kez seyirciyi farklı dünyalarla tanıştıracak. İnsanların izlerken çok eğlendiği ve komik bulduğu filmin ikincisinde de çok büyük süprizler olacak. Özenle seçilmiş ve tasarlanmış kostümleri ve mekanları ile adından sıkça söz ettirecek Romantik Komedi 2 ince esprileriyle kadın ve erkek ilişkilerini işlerken komedi çıtasını daha da yükselterek komedisi yüksek bir romantik komedi filmi vaat edecek. Yapımcılığını Boyut film Murat Tokat’ın üstlendiği, yönetmenliğini Erol Özlevi’nin yaptığı filmin senaryosunu Ceren Aslan ve Aslı Zengin  yazdı.


 
Editör: TE Bilisim