3 farklı sinema filmi ile izleyici ile buluşmaya hazırlanan usta oyuncu Ruhi Sarı; “Canavar Gibi”de Dr. Frenkaştayn’ı, “Benzersiz” de büyük katliam yapan sürprizli bir rolü, “Verkaç”ta ise ağır abiyi oynuyor.

Başarılı oyuncu Ruhi Sarı, üç sinema filmiyle birden geliyor. Filmden filme koşan Ruhi Sarı, yoğun temponun kendisini zinde tuttuğunu belirterek farklı rolleri canlandırmanın büyük avantaj olduğunu söyledi.

Yapımcılığını Empati Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Özgür Bakar’ın yaptığı “Canavar Gibi” adlı sinema filminde başrolleri Şevket Çoruh ile paylaşan Ruhi Sarı, bu filmde Dr. Frankeştayn’ı oynuyor.

Yönetmenliğini İlker Sarı’nın yaptığı “Benzersiz” adlı sinema filminde başrolleri Cemal Hünal ve Ekin Türkmen ile paylaşan Ruhi Sarı, bu filmde bol sürprizli bir karakteri canlandırıyor. Lal Sanat yapımcılık tarafından hayata geçirilen film 87 günde, Konya’da tamamlandı. Filmin yönetmenliğini, senarsitliğini ve yapımcılığını İlker Sarı üstleniyor. Undergrand /Gerilim türünde ki filmde oyuncu rol gereği birbirine tezat iki farklı karaktere bürünüyor.

Yönetmenliğini Orçun Benli’nin yaptığı “Verkaç” adlı sinema filminde, Kenan Ece, Bülent Çolak, Aslıhan Güner, Fırat Tanış gibi oyuncularla birlikte kamera karşısına geçen Ruhi Sarı, bu filmde ağır abiyi canlandırıyor. Kadir Gülnahar ve A. Doğan Bircan’ın yapımcılığını üstlendiği film “Verkaç” 15 Eylül’de seyirciyle buluşacak.

Değişik rolleri oynamanın büyük avantaj olduğunu söyleyen Ruhi Sarı, komedi filmi “Canavar Gibi”de ki rolüyle ilgili olarak; “Dr. Frankeştayn, ölüyü tekrar dirilten bir adam. Sıradışı bir rol. “Benzersiz”de ki rolümde çok farklı. Hatta sürprizli bir rol. Büyük katliam yapan bir adamı oynuyorum, finalde tabi büyük sürprizleri var.” dedi.

“Verkaç” sinema filminde ağır abiyi oynayan Ruhi Sarı, bu filmde mafya üyesini canlandırıyor. Usta sanatçı; “Rolden role geçerken çok eğleniyorum.. Birçok insanı cebinde barındırmak gibi bir şey bu” diyor.

Ruhi Sarı, Sonbahar’da vizyona girmesi planlanan 3 farklı filmde kâh janti delikanlı, kâh gözlüklü bilim adamı, kâh ağır abi olarak izleyiciyi bir hayli şaşırtacak.

Editör: TE Bilisim