"Şahane Misafir"in İtalyan sanatçıları filmin galasına katılmak için Ferzan Özpetek ve Cem Yılmaz'ın davetlisi olarak Türkiye'ye geldiler.

Ferzan Özpetek'in sırlarla dolu yeni filmi "Şahane Misafir"in galası usta yönetmen Ferzan Özpetek, Cem Yılmaz, filmin başrol oyuncusu Elio Germano, Andrea Bosca,
Beppe Fiorello, Claudia Potenza, Paola Linaccioni, Vittoria Puccini Cem Yılmaz'ın katılımıyla Kanyon sinemalarında gerçekleştirildi.

Filmin galası için İtalya'dan özel olarak ülkemize gelen, 2010 Cannes Film Festivali'nin "En iyi erkek oyuncusu" Elio Germano ve diğer oyuncular, gösterim öncesi Ferzan Özpetek ve Cem Yılmaz'la birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

Cem Yılmaz yine gerildi ...


Cem-Ahu Yılmaz çifti geceye neşeli başladı, gergin bitirdi.


Gergin tavırlarıyla dikkatleri çeken Cem Yılmaz, eşiyle mekanı erken terk etti.

Cem Yılmaz'ın gala sırasında gergin olduğu gözlerden kaçmadı. Basın mensubu arkadaşlarımızın bazı sorularını yanıtsız bıraktı ve hızla filmi izlemek için eşi Ahu hanımla beraber merdivenlerden sinema salonuna geçtiler fakat filmi izlemeden gala gecesinden gene basın mensuplarının sorularını cevaplamadan gergin bir şekilde kanyondan uzaklaştılar.

Cem Yılmaz'ın evlendikten sonraki hareketleri ve gala gecesindeki gerginliği birçok insan tarafından da yadırgandı. Gelen misafirlerde bunu farkettiler. Geçtiğimiz günlerde de basından bazı arkadaşlarımıza "siz bizi niye takip ediyorsunuz,gidin kendinize sigortalı bir iş bulun" diye gazeteci arkadaşlarımızı azarlamıştı.


Usta yönetmenin konusunu gerçek hayattan esinlenerek beyaz perdeye aktardığı "Şahane Misafir"de, Ferzan Özpetek ve Cem Yılmaz'la birlikte "Şahane" bir filme imza atan İtalyan sanatçılar gala sonrasında da izleyiciler bir araya geldiler filmi değerlendirdiler. Filmi izleyen misafirlerin bir çoğu filmi beğenmediğini belirttiler.
Demet Evgar galaya erkek arkadaşıyla birlikte katıldı.

Galaya çok sayıda ünlü katıldı

''Şahane Misafir '' film Galasına katılan konuklar arasında Güliz Sururi, Revna Demirören, Ertuğrul Özkök, Bilal Özcan, Betül Mardin, İlber Ortaylı, Sitare Akdilek, Gül Gölge, Oyuncu Caroline, Murat Saygı, Didem Uzel, Azra Akın, Ceyda Düvenci ve eşi, Ece Vahapoğlu, Ozan Güven, Engin Altan Düzyatan, Okan-Nihan Buruk, Demet Evgar, Burcu Kara, Berna Sağlam, Sinan Öncel, Sait-Gaye Sökmen, Hazal Kaya ile "Adını Feriha Koydum" dizisinin oyuncuları ve Özgü Namal katıldılar.
Gülriz Sururi galaya katılan ünlüler arasında yer aldı.

Haber ve Fotoğraflar: Muharrem Erdemir
Editör: TE Bilisim