BİR ÖMRÜ BİR AŞKA SIĞDIRABİLİR MİSİN?

Yapımcılığını ANS Prodüksiyon ve Muzaffer Yıldırım'ın, yönetmenliğini Abdullah Oğuz'un, bir Kore filminden uyarlanan filmin uyarlama senaryosunu Levent Kazak'ın yazdığı, ''Senden Bana Kalan'' 17 Nisan'da sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Son zamanlarda yer aldığı projelerle büyük beğeni toplayan başarılı oyuncular Ekin Koç ve Neslihan Atagül’ün başrollerini paylaştığı “Senden Bana Kalan” fragmanın paylaşılmasının akabinde yılın çifti olarak anılmaya başladı. Koç, filmde büyükbabasından miras kalan ancak mirasa alabilmesi için büyükbabasının vasiyetini yerine yetirmek zorunda kalan genç milyarderi canlandırırken, güzel oyuncu Neslihan Atagül ise; kendisini kendi gibi kimsesiz çocuklara adamış bir genç kızı oynuyor.

Çekimlerinin Kazdağları, Yeşilyurt, Cunda Adası, Adatepe, Küçükkuyu, Ayvalık ve İstanbul'da yapılan filmin kadrosunda Ekin Koç ve Neslihan Atagül'e; Zeynep Kankonde, Sabri Özmener, Tayfun Sav, Doğa Konakoğlu, Dila Pekdemir, Buğra Özmüldür, Silvyo Behmoaras, Gamze Pelin Gökçe eşlik ediyor.. Filmin kadrosunda ayrıca Wilma Elles ve Hakan Karahan da konuk oyuncu olarak
rol aldı.

Özgür'ü bekleyen en büyük sürpriz Elif

18 yaşına girdiği gün, dedesinden kalan mirası alabilmesi için yerine getirmesi gereken vasiyet gereği köy okulundan mezun olması gereken Özgür, geldiği köyde hayatının en büyük sırrı ve aşkıyla tanışacaktır. Elif, Özgür'ü geçmişi ve yeni geleceğiyle tanıştıracaktır. Ancak Elif'in de bir sırrı vardır. Elif ve Özgür'ün beraber geçireceği günler Özgür'ün mirasa değil geçmişine, hatıralarına, aşkına ve çocukluğuna uzandığı bir yıl olacaktır.
Editör: TE Bilisim