“Şeytan Tüyü“ güçlü kadrosuyla 18 Mart'ta sinemalarda!

Mustafa Üstündağ, Güven Kıraç, Şükran Ovalı, Beyti Engin, Tuğrul Tülek, Ayşe Melike Çerçi, Erdal Tosun, Derya Karadaş, Selen Uçer, Emre Şen, Burak Güneş, Serkan Dağlı, Anıl Çelik, Muhittin Korkmaz, İrem Kahyaoğlu, Murat Serezli
Nazım Hikmet Yıldırım ve Haldun Dormen gibi zengin bir oyuncu kadrosuna sahip, Dino Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği “Şeytan Tüyü” 18 Mart’ta vizyona giriyor.
 
Ayşe Melik Çerçi seksi polis tiplemesiyle izleyiciyi şaşırtacak!

Güzel oyuncu Ayşe Melik Çerçi ile Tuğrul Tülek'in rol aldığı sahneler oldukça konuşulacak.

Filmde Yasemin karakterini canlandıran Ayşe Melike Çerçi giydiği seksi polis kıyafeti ile adından söz ettirecek.Tuğrul Tülek ile karşılıklı çekilen sahnede polis kıyafeti giyen oyuncu performansıyla göz dolduruyor. FilmdeMustafa Üstündağ’ın (Metin) güvendiği arkadaşı Yasemin’i oynayan Ayşe Melike Çerçi, Metin’e yaptığı yardımlarla filmdeki en renkli karakterlerden biri olarak dikkat çekiyor.
 
“Şeytan Tüyü” semtin ağır abisi Kürdo’ya (Beyti Engin) emanet ettiği kızlardan birinin hunharca öldürülmesiyle baş şüpheli durumuna düşen Metin’in (Mustafa Üstündağ) platonik aşkı Neşe (Şükran Ovalı) ile yeni bir hayat kurma hayalinin suya düşmesi üzerine kendini kurtarmak için asıl katili bulma serüveninde başından geçen trajikomik olayları konu alıyor.
Şeytan Tüyü güçlü kadrosuyla 18 Mart'ta vizyonda!

'Şeytan Tüyü'nde usta oyuncu Haldun Dormen de rol alıyor.
 
Editör: TE Bilisim