“Amerikan Pastası’ndan daha komik”


7 Ağustos’ta seyirciyle buluşacak filmde sevdiği erkek tarafından nikah masasında terk edilen Zehra karakterini canlandıran Tuğçe Sarıkaya; “Bu filmi rolü kendime yakın hissettiğim için kabul ettim. Gerek karakterin yaşı, gerekse de fiziksel görünüşü, toplum içinde ki sosyal statüsü, her şeyi ile bana uyan bir karakterdi. Eğlenceli bir set oldu. Biray Dalkıran ile çalıştığım için son derece mutluyum.” diyor.

Tuğçe Sarıkaya ve Atılgan Gümüş'ün başrolleri paylaştığı filmde Orçun Kaptan, Serhat Özcan, Asuman Dabak, Recep Aktuğ, Zeynep Dizdar, Kemal Erek gibi ünlü isimler rol alıyor.  

Filmde Atılgan Gümüş’ün en yakın arkadaşını oynayan başarılı oyuncu Orçun Kaptan, “Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu’ çok komik film oldu. Bana göre son 10 yılın en komik filmi, ‘Amerikan Pastası’ndan daha komik…” diye konuştu.

"Derinliği olan bir karakter"
Filmin diğer başrol oyuncusu Atılgan Gümüş, “Her oyuncunun oynamak istediği farklı bir rolü oynadım. Derinliği olan bir karakter.” diyerek evlilikten kaçan Issız Adamların çoğaldığını bu film ile bu durumu da gözler önüne sereceklerini ifade etti.

Ustalar aynı filmde buluştu…
Asuman Dabak’ın postacıyı, Recep Aktuğ’un alzhaimer hastası babayı oynadığı film; cesur sahnelerle de adından söz ettirecek.

Recep Aktuğ ve Atılgan Gümüş "Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu"nda görülüyor...

Filmde ‘Aşk Doktoru’nu oynayan Serhat Özcan ve Orçun Kaptan sık sık bornozla dolaşırken, ilginç jakuzi sahnesiyle de konuşulacağa benziyor.

İlginç caps’ler şaşırtıyor!
‘Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu’ sinema filmi için hazırlanan caps’ler şimdiden sinema severlerin ilgisini çekmeyi başardı.  

Serhat Özcan ve Orçun Kaptan'ın jakuzi sahnesi izleyiciyi gülme krizine sokacak...


Editör: TE Bilisim