Filmde Sinem Kobal'ın canlandırdığı Didem, erkek arkadaşıyla olan ilişkisiyle alakalı soluğu bir falcı da alıyor. Ancak bu falcı onun beklediğinden daha farklı ve çılgın bir falcı olarak Didem'e ilişkisinin gidişatıyla alakalı kehanetlerde bulunuyor. İkilinin sahnesi çekilirken falcı mekanı için özel objeler bulunarak mistik bir hava yaratıldı.

Selim Bayraktar konuk oyuncu olarak yer aldığı filmin senaryoyu okuyunca kendine başka bir rol teklif edilmesine ragman falcı karakterini oynamak istemiş. Sahnelerini çekerken çok eğlenen Selim Bayraktar ve Sinem Kobal, sık sık kahkahalarla bölünen oyunlarını güçlükle tamamladılar. Filmin sürpriz falcı sahnesi sette ekibi eğlendirdiği kadar sinemada da izleyicinin en çok hatırlayacağı sahnelerden biri olacak.

Selim Bayraktar filmde büyücüyü canlandırıyor...

Kadınların gözünden erkekleri, erkeklerinden gözünden kadınları anlatırken aşkı en komik ve macera dolu haliyle anlatan filmin yapımcılığını Boyut Film/ Murat Tokat’ın üstlenirken, Aslı Zengin ve Ceren Aslan’ın birlikte yazdıkları filmi Erol Özlevi yönetti.
Editör: TE Bilisim