Biray Dalkıran’ın yönetmenliğini yaptığı ‘Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu’ adlı sinema filminde Zehra karakterini canlandıran Tuğçe Sarıkaya filmde en çok ağlama sahnesinde zorlandığını söyledi.

Sarıkaya, “Zehra nikah masasında sevdiği erkek tarafından terk edilince evde ağlama krizine girmesi gerekiyor. Kardeşimi oynayan Kemal Erek ile birlikte karşılıklı dertleşip ağlamamamız gerek fakat  sabahın o saatinde ikimiz de enerji doluyuz ve bir türlü ağlamak değil içimizden gülmek geliyor. Nihayet yardımımıza Biray Hoca koştu ve mutfaktan bana kesme tahtası, bıçak ile soğan getirdi. “Şimdi bunu güzelce yemeklik kuşbaşı gibi doğra” dedi.  Ne yapmayı düşünüyor diye derken 2 dakika sonra ağlamayı bırakın gözlerimden gelen yaşın haddi hesabı yoktu. Biraz soğanında yardımıyla izleyicinin içini titretecek sahneler çektik” dedi.
Yönetmenliğini Biray Dalkıran'ın yaptığı, başrolleri Atılgan Gümüş, Tuğçe Sarıkaya, Orçun Kaptan ve Serhat Özcan’ın  paylaştığı, Asuman Dabak, Recep Aktuğ , Zeynep Dizdar ve Kemal Erek’in konuk oyuncu olarak yer aldığı  “Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu” 7 Ağustos’ta izleyiciyle buluşacak.
Editör: TE Bilisim