TÜRKAN ŞORAY Brandium Ataşehir’de 40 yıldır beklenen ilk ve son albümünün imza gününü gerçekleştirdi! Gece yarısına kadar devam eden imza günü, AVM'nin kapanması ile ancak sona erdi!

Brandium Ataşehir, Türk sinemasının efsane ismi Türkan Şoray’ın uzun bir hazırlık döneminin ardından müzikseverlere armağan ettiği ve unutulmaz Yeşilçam şarkılarının da yer aldığı “Türkan Şoray Söylüyor” albümünün İstanbul’daki ilk ve en büyük imza günü organizasyonuna ev sahipliği yaptı.

Ataşehir’in en gözde alışveriş ve yaşam merkezi Brandium Ataşehir, 2016 yılının ilk günlerine muhteşem bir organizasyonla merhaba dedi. 15 Ocak Cuma günü Türk sinemasının Sultanı, efsane sanatçı Türkan Şoray, 40 yıldır beklenen ve uzun bir hazırlık döneminin ardından nihayet müzikseverlerle buluşan “Türkan Şoray Söylüyor” albümünün en kapsamlı imza gününü Brandium Ataşehir’de gerçekleşti. Organizasyon kapsamında, Türkan Şoray’ın, yer almış olduğu sinema filmlerinde giydiği 40 parça kostümden oluşan bir sergi de yapıldı. Saatler öncesinden etkinlik alanını hınca hınç dolduran Türkân Şoray hayranları, son dakikaya kadar ayrılmadılar. Mağazaların kapanmasına rağmen devam eden imza günü etkinliği, Türkan Şoray'ın tarihindeki ilk gece yarısı organizasyonu oldu.

Hollanda'dan Türkan Sultan'a Ödül!
Hollanda'da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Altın Lale Ödül töreni kapsamında, son 50 yılın en efsane sanatçısı seçilen Türkan Şoray'a ödülünü vermek üzere Hollanda'dan bir heyet gelerek, ödülünü sahnede takdim etti.

Türkiye'nin Dört Bir Yanından İmza Gününe Akın!
Brandium Ataşehir'de gerçekleştirilen, "Türkan Şoray Söylüyor" albümünün ilk imza gününe Türkiye'nin dört bir yanından Türkan Şoray severler akın etti. Çanakkale'den, Iğdır'dan, Bursa'dan, İzmir'den gelen Türkan Şoray sevenler, saatler öncesinden sultanı beklemeye başladılar.

Açıldığı günden bu güne kadar pek çok özel ve büyük organizasyonla ziyaretçilerini ağırlayan Brandium Ataşehir, ilk ve en büyük albüm imza gününe ev sahipliği yaptığı Türkan Şoray organizasyonu ile, Türkiye'nin dört bir yanından gelen hayranlarını ve İstanbullular'ı efsane sanatçı ile buluşturdu.

Bugüne kadar başrolünde yer aldığı onlarca filmle milyonlarca insanın kalbinde taht kuran Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, bu özel imza günü organizasyonuyla, “Türkan Şoray Söylüyor” albüm imza günlerinin de startını vermiş oldu.
Editör: TE Bilisim