Türk sinemasında ‘Sultan’ lakabıyla anılan Türkan Şoray, kendi kalemiyle hayatını anlattığı ‘Sinemam ve Ben’ isimli kitabı için hayranlarıyla buluştu, kitaplarını imzaladı. ‘Kelebeğin Rüyası’ isimli sinema filmiyle gündeme bir kez daha gelen Kıvanç Tatlıtuğ’u çok beğendiğini ifade eden Şoray, “Kıvanç çok yetenekli, olağanüstü ve şeker bir insan.” dedi.

Türkan Şoray, yaklaşık 1,5 yılda tamamladığı ve hayatını anlattığı ‘Sinemam ve Ben’ isimli kitabını imzalamak için Mecidiyeköy’de bir kitabevinde hayranları ile buluştu. Şoray’la görüşebilmek için saatler öncesinden kuyruğa giren hayranları, uzun süre sıranın kendilerine gelmesi için bekledi. Şoray’a sevgi gösterisinde bulunan hayranları bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.


Türkan Şoray, kameraman hayranına "Başımızın üzerinde yeriniz var!" dedi.

Kitabı yazdığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Türkan Şoray, “Bu kitap, beni takip eden seyircimle buluşmama vesile oldu. İyi ki böyle bir şey yapmışım. Hayatımın en mutlu dakikalarını yaşıyorum. Kitabın sevildiğini görüyorum. Kitapta yüreğim, duygularım ve emeğim var. Kitabı insanların satın alması ve sevmesi beni çok mutlu ediyor.” ifadelerini kullandı.


Türk sinemasında çok yetenekli oyuncuların bulunduğuna dikkat çeken Şoray, Kıvanç Tatlıtuğ’u da çok yetenekli ve olağanüstü bulduğunu belirtti. Şoray şöyle devam etti: “Kıvanç çok şeker. İnsan olarak da şöhreti taşımasını bildi. Hiç değişmedi. Hep aynı kaldı. Benim için yakışıklılığından ve yeteneğinden öte önemli olan bu.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim