Dünyanın En İyi Dayı-Yeğen İkilisi Geliyor

Usta oyuncu Uğur Yücel’in Macit karakteriyle yer aldığı Yaktın Beni’de Sarp Apak da Macit’in yeğeni Selam’ı canlandırıyor. Yıllar sonra yeğeninin karşısına çıkan, hayatına sürpriz bir biçimde dahil olan Macit, Selam’ın da hayatını değiştirecek. Yücel, bu rolü için oldukça farklı bir halde seyirci karşısına çıkacak.


“UĞUR YÜCEL’İN İLK KOMEDİ FİLMİ”


İlk kez komedi türünde bir sinema filminde yer aldığını söyleyen Uğur Yücel, komik sahnelerin bolca yer aldığı Yaktın Beni’nin çekimlerinde oldukça eğlendiklerini söyledi. Can Yücel’in yönetmenliğini yaptığı filmde rol alan Uğur Yücel,” sette oğlum gibi değil yönetmenim gibi davranıyorum” dedi.


Bir itfaiye eri olan Selam’ın en büyük hayali ise yıllardır birlikte oldukları ve Sinem Kobal’ın canlandırdığı İpek ile evlenmektir. Bu hayali de Macit’in sürpriz girişiyle gerçek olmakla berbat olmak arasında gidip gelecektir. Hikayedeki bir diğer aşk ise Macit’in yıllar sonra bulduğu gerçek aşk, Selam’ın komşusu Leyla’dır.

“Sarp Apak: Uğur Yücel’le çalışmak Çocukluk hayalimdi”

Yaktın Beni filminde Leyla karakterini canlandıran Meltem Cumbul, çok huzurlu çalıştığı ve keyif aldığı bir set olduğunu ifade etti. İpek, rolünü canlandıran Sinem Kobal ise, “Keyifle çalıştığım, eğlendiğim ve öğrendiğim bir set oldu” dedi. Filmde, Selam adlı bir itfaiye erini canlandıran Sarp Apak ise, “Uğur abiyle (Yücel) çalışmak çocukluk hayalimdi. O yüzden bu ekibin buluşması benim için çok heyecan verici bir durum” dedi.

Çekimleri İstanbul’da gerçekleşen “Yaktın Beni” sinema filminde Uğur Yücel, Sarp Apak, Sinem Kobal, Meltem Cumbul, Ozan Özcan, Can Tarakçı, Yağız Kılınç, Emre Çağrı Akbaba ve Sezai Aydın gibi güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra Ayça Damgacı, Bülent Şakrak ve Hasibe Eren gibi başarılı isimler de konuk oyuncu olarak yer alıyor.
Editör: TE Bilisim