Babam ve Oğlum, Issız Adam gibi Türk sinemasına kült filmler kazandıran yönetmen Çağan Irmak, yeni filmi Unutursam Fısılda’nın gala gecesinde yine ağlattı.

Galaya Güneri Civaoğlu, Kenan Doğulu-Beren Saat çifti, Aras Bulut İynemli, Model grubu, Belçim Bilgin Erdoğan, Burak Özçivit, Ozan Doğulu, Hamdi Alkan, Yıldız Kültür, Tümay Özokur gibi ünlü isimler katıldı. 
Birbirini seven iki gencin müziğin, aşkın ve hayallerinin peşinde verdiği mücadeleyi konu alan film, dün akşam gala gösterimini yaptı. Oyuncu kadrosunda Hümeyra, Işıl Yücesoy, Farah Zeynep Abdullah, Kerem Bürsin ve Mehmet Günsür’ü gördüğümüz filmde, usta oyuncu Hümeyra ve Işıl Yücesoy’un performansı göz doldurdu. Işıl Yücesoy’un gençliğini oynayan Gözde Çığacı’nın usta oyuncuya benzerliği dikkat çekti.
Çağan Irmak’ın sözlerini yazdığı, Kenan Doğulu’nun müziklerini yaptığı şarkılar 70'li yılların ruhunu yakalarken Farah Zeynep Abdullah, oyunculuğunun yanı sıra sesiyle de beğeni topladı. Özellikle Hanife'yi oynayan Işıl Yücesoy Beyazperde'de devleşti.
Işıl Yücesoy Hanife karakteriyle büyük beğeni topladı.

Hümeyra yıllar sonra sinema filminde şarkı söyledi.

Editör: TE Bilisim