Kazım Koyuncu’nun Annesi ve Babası da Sette

Geçtiğimiz aylarda Trabzon’da başlayan çekimler,  Hopa’da Kazım Koyuncu’nun köyü olan  Pançol’da devam ediyor.  Engin Hepileri, Altan Erkekli, Sevtap Özaltun, Rıza Sönmez ve Devrim Yakut’un yer aldığı çekimlerin süpriz isimleri ise Kazım Koyuncu’nun annesi Hüsniye Koyuncu ile babası Cavit Koyuncu oldu.

Set ekibini ziyaret eden anne ve babayı, Engin Hepileri’nin Kazım Koyuncu’ya olan benzerliği çok duygulandırdı. Hepileri bu benzerlikle ile ilgili “Daha önce beni Kazım’a benzeten olmuyordu ama ne zaman ki bu proje gündeme geldi, herkes beni ona benzetmeye başladı. Şu an filmde Kazım’ın üniversiteden döndüğü zamanı kısa saçlı halini canlandırıyorum, uzun saçlı da olacağım ve o halim daha çok benziyor” dedi.

Büyük bir sorumluluk hissettiğini belirten oyuncuyu Kazım Koyuncu’nun anne ve babasından aldığı destek ve gördüğü sevgi bir hayli mutlu etti. Kazım Koyuncu’nun babasını canlandıran Altan Erkekli’de Hopa’da doğanın keyfini çıkarttı.

Erkekli, Cavit Koyuncu ile olan bir anısını da paylaştı “Cavit Bey geldi, karşımda durdu. Ben sizi takip ediyorum, çok iyi tiyatrocusunuz ama benim hiç sakalım olmadı, hep sinek kaydı gezerdim” dedi.
Çernobil’de Çekimler

Daha önce çekilmesi planlanan fakat Ukrayna’da yaşanan olaylar nedeni ile ertelenen Çernobil çekimlerinin de önümüzdeki haftalarda gerçekleştirilmesi planlanıyor.  Çernobil faciasının iç yüzünü tüm çıplaklığı ile gözler önüne serecek olan filmde, yönetmen ve senarist Onur Aydın, Çernobil sahnelerinin çekimlerini merakla beklediğini belirtiyor.
Ekim ayında vizyonda olması beklenen   "Yağmur - Kıyamet Çiçeği" filminin oyuncu kadrosunda yer alan isimler: Engin Hepileri, Altan Erkekli, Devrim Saltoğlu, Sevtap Özaltun, Erkan Köstengil, Sait Genay, Settar Tanrıöğen, Hüseyin Avni Danyal,Rıza Sönmez, Devrim Yakut, Elena Viunova ve Serap Aksoy.
Editör: TE Bilisim