Yağmur Tanrısevsin, Cihan Toraman, Lucia Oskerova - Katran - The Tragedyk’in yaptığı başrolleri Wilma Elles (Olivia), Yağmur Tanrısevsin (Jennifer), Ayşen Batıgün (Sarah), Lucia Oskerova (Anna), Cihan Toraman (David) ve Jeyan Tözüm (Aunt Lucia) ‘ün paylaştığı “The Tragedy” (Katran) ‘Katran – The Tragedy’ 13 Şubat’ta seyirciyle buluşacak.

‘Katran - The Tragedy’ adlı korku filmiyle ilk kez beyazperde’ye adımını atan Yağmur Tanrısevsin canlandırdığı Jennifer karakteri için saçlarını sarıya boyattı. 

Yağmur Tanrısevsin, Cihan Toraman ve Lucia Oskerova ile 'Katran - The Tragedy' sinema filminin setinde.
Güzel oyuncu rolüyle ilgili olarak; “Açıkçası korku filmlerine karşı bir ön yargım vardı. Hatta izleyemeyen bir insandım. Oynadığım ilk filmin korku filmi olması bana da sürpriz oldu. Bunun nasıl bir deneyim olacağını merak ettiğim için kabul ettim ve iyi ki de kabul etmişim, çekimler beklediğimden daha komik ve eğlenceli geçti. Sanat üretimi adına makyajla hayaletler üzerinde korkutucu bir görüntü yaratmaya çalışırken hazırlık sürecinde çok eğlendik. Bu film benim için farklı bir tecrübe oldu ve ön yargılarımdan da tamamen kurtulmuş oldum. Böylesine güzel bir proje geldiğinde tekrar korku filminde rol almayı çok isterim.” dedi.
Yağmur Tanrısevsin ve Lucia Oskerova - 'Katran - The Tragedy' sinema filminin setinde.

Editör: TE Bilisim