Türk Sineması’nın Sultan’ı Türkan Şoray, Yalova’da binlerce seveni ile bir araya geldi. Şoray, açık havada gerçekleşen “Nostaljik Sinema Günleri” etkinliğine katılmadan önce ise Atatürk’ün müze olarak korunan Yürüyen Köşk’ünü ziyaret etti. Köşkü gezdiği sırada çok duygulanan Şoray “Önce en sevdiğimi gördüm, şimdi de sevenlerimle buluşmaya gidiyorum” dedi.

Türk sinemasının Sultan’ı, etkinlik alanına geldiğinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Alana, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile birlikte gelen Şoray, gösterimi gerçekleştirilecek Kara Gözlüm filmi için “Kara Gözlüm filmi benim gençlik yıllarımda çevirdiğim bir film. Ben de sizlerle birlikte yeniden seyrediyormuş gibi seyredeceğim. Kara Gözlüm’de 25 yaşlarındaydım. Beni bu kadar sıcak karşıladığınız için, kalbinizden öpüyorum. Bütün kalbimle teşekkür ediyorum. Ben sizleri o kadar seviyorum ki; Allah’ıma şükrediyorum, bana bu güzelliği nasip ettiği için. Bu o kadar önemli ki benim hayatımda. Bütün samimiyetimle söylüyorum, sizler için canımı verebilirim” dedi.

“HEM MUTLUYUM HEM BURUĞUM”

Usta isim Hakan Balamir’in hayatını kaybetmesinden duyduğu üzüntüyü de dile getiren Şoray “Bugün aslında hem çok mutluyum, ama biraz da buruğum. Değerlerimizi tek tek kaybediyoruz. Daha Tarık Akan’ın yüreğimizdeki acısı geçmeden, çok değerli oyuncu arkadaşımız Hakan Balamir’i kaybettik. O da cennette yaşasın. Onun da üzüntüsünü sizinle paylaşmak istedim” dedi

Editör: TE Bilisim