Yeşilçam'a hizmet etmiş usta oyuncular,  geçtiğimiz günlerde Beyoğlu Gazeteci Erol Dernek Sokakta kurulan YEŞİLÇAM'A GÖNÜL VERENLER DERNEĞİ'nde vatandaşlarla bayramlaştılar. 

Vatandaşlarla Bayramlaştılar

.Yeşilçam sokağına birçok yerden gelen sinemasever vatandaşlar yıllardır Sinema da ve Televizyon da seyrettikleri Yeşilçam oyuncuları ve sanatçılarıyla bayramlaşmanın mutluluğunu birlikte yaşadılar.

Dernek başkanlığına getirilen oyuncu Muharrem Erdemir bayramlaşmaya gelen vatandaşlarla yakından ilgilendi. Muharrem Erdemir;  ''Biz derneği kurmamızdaki amaç 50 - 60 yıl önce çekilmiş olan Yeşilçam filmlerinin halen beğeniyle izlenmesindeki sebepleri araştırmak ve o güzelim filmleri ve oyuncuları yaşatmak.Yeşilçam  çok özel bir kavram.Biz elimizden geldiğince Yeşilçamın hayatta olan sanatçılarını gündemde tutmak ve hayatını kaybeden oyuncularımızın adını unutturmamak için yola çıktık.İnşallah başarılı oluruz.Oyunculuk kursları açmak,organizasyonlar yapmak, yazlık sinemalar kurmak gibi işlerimizde olacak. '' dedi.

Türk Sinemasında adını Yeşilçam filmlerine yazdıran ünlü oyunculardan Yavuz Karalaş, İhsan Gedik, Hasan Yıldız, gazeteci - yazar Agah Özgüç, Betsekar Cengiz Tekin, Mehmet Yüksel, Nejat Aşkıner, Cihan Yerdelen  gibi isimlerde bayramlaşmada hazır bulundular ve  vatandaşlarla sohbetler ettiler.

Yeşilçam'a gönül verenler derneği  yöneticileri Yeşilçam sokaktaki bayramlaşmanın ardından Cerrahpaşa Hastanesi'nde tedavi gören Yeşilçamın ünlü karekter oyuncusu Mehmet Uğur'u da hastanede ziyaret edip bayramlaştılar.

Editör: TE Bilisim