‘Son Umut’ ve Yılmaz Erdoğan’a Avustralya’dan Büyük Ödül!

Russell Crowe, Olga Kurylenko, Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz’ın rol aldığı SON UMUT filmi Sydney’de düzenlenen ‘Australian Academy of Cinema and Television Arts’ta 3 ödülün birden sahibi oldu. Ödül töreninde 8 dalda aday gösterilen SON UMUT, ‘En İyi Film’ kategorisinde ödülü The Babadook adlı filmle paylaştı. Törende; ‘En İyi Kostüm Tasarımı’ ödülü ise SON UMUT’un kostümlerine imza atan Tess Schofield’ın oldu.

SON UMUT filminde ‘Binbaşı Hasan’ karakteriyle hem izleyicilerin hem de yönetmen Russell Crowe’un takdirini toplayan Yılmaz Erdoğan ise ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ ödülünün sahibi oldu. Erdoğan, sahneye hem ödülünü almak için hem de ‘En İyi Yönetmen’ ödülünü takdim etmek için çıktı. Erdoğan ödül sevincini film ekibi ile paylaştı.

Russell Crowe ve Yılmaz Erdoğan 'The Water Diviner - Son Umut' adlı sinema filminde dört nala koşarken.

SON UMUT, Türkiye’de NuLook İstanbul tarafından gösterime sunuluyor ve Mars Dağıtım tarafından dağıtılıyor. 26 Aralık tarihinden bu yana vizyonda olan film, Çanakkale Savaşı’ndan dört yıl sonra savaşa gönderdiği üç oğlunun kaderini öğrenmek üzere İstanbul’a gelen Avustralyalı çiftçi Connor’ın hikâyesini konu ediniyor.

Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan 'The Water Diviner - Son Umut' adlı sinema filminde görülüyorlar.
Editör: TE Bilisim