Ergenekon Davası sanıklarından Tuncay Özkan, emekli albay Levent Göktaş ve Sedat Peker'in ardından Avukat Kemal Kerinçsiz, emekli albay Dursun Çiçek, eski özel harekatçı İbrahim Şahin ile Danıştay saldırısı faili Alparslan Arslan hakkında tahliye kararı çıkmıştı.

Tahliye kararını İstanbul 20. Ağır Ceza Mahkemesi verdi. Mahkeme, Kerinçsiz'e yurt dışı yasağı da koydu.

ALPARSLAN ASLAN' TAHLİYE AMA...
Mahkemenin Danıştay saldırısı faili Aslan'a yurtdışı yasağı koyduğu haftada üç gün polis merkezine gidip imza atacağı öne sürüldü. Ancak Arslan'ın hakimlere küfür ettiği gerekçesiyle 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle cezaevinden çıkamayacağı ortaya çıktı.

TAHLİYE DALGASI

Akşam saatlerinde de tahliye dalgası devam etti. Yalçın Küçük'ün ardından Teğmen Mehmet Ali Çelebi, Hasan Iğsız, Şener Eruygur, Merdan Yanardağ ve Alaaddin Sevim hakkında da tahliye kararı çıktı.

GÖKTAŞ CEZAEVİNDEN ÇIKTI
Tahl,iye edilen emekli Albay Levent Göktaş, cezaevinden çıktı.

Göktaş, Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi çıkışında, yakınları ve ceaevinin dışında bekleyenler tarafından, sevgi gösterisiyle karşılandı.

Burada gazetecilere açıklama yapan Göktaş, içeride kaldıkları süre içerisinde halkın her zaman arkalarında olduğunu anlatarak, vatandaşların kendilerinden hiçbir zaman desteğini esirgemediğini söyledi.

Göktaş, "İçeride hiçbir günahı olmayan, delilsiz yatan insanlar var. Gerçekten söylüyorum, suçsuz, günahsız komutanlarımız, arkadaşlarımız var. İnşallah hepsi çıkacaklar" diye konuştu.

Emekli albay Göktaş, buradan davul zurna eşliğinde uğurlandı. (Hürriyet.com.tr)
Editör: TE Bilisim