Başarılı sanatçıyı toplantıda başta Bursa olmak üzere İstanbul ve Türkiye’nin birçok yerinden gelen sanatçı dostları yalnız bırakmadı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Arda Mat, şu anda her görüşten sanatçı arkadaşım beni buraya desteklemek için geldi. Sanatın dilinin, ırkının, renginin olmadığını bu gün burada bir kez daha gördük.
Ak Parti’nin de sanat gibi birleştirici unsur oluşu, iktidara geldiğinden bu yana, yaşadığımız güzel memleketimiz daha da güzelleşerek özgürlükler ülkesi olma yolunda büyük adımlar atması beni bu düşünceye sevk etti. Sanatsal bir nesil yetiştirebilmek adına, sanatla uğraşan herkesin Özgürce sanat yapabilmesi adına, her evden sanatla uğraşan bireylerin çıkması adına bende Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekilliğine aday adaylığımı koymuş bulunmaktayım.

İnşallah vatanımız, milletimiz, camiamız ve partimiz adına hayırlı ve uğurlu olur ve Yeni Türkiye’de Bursa’mızı sanatın Başkenti yapar, ülkemizden de Adını Dünyaya duyuran binlerce sanatçı çıkartırız diyerek sözlerini noktaladı.

Mat toplantının ardından Ak Parti Yıldırım ilçe başkanı Hüdayi Yazıcı ile bir süre sohbet etti.
Editör: TE Bilisim