Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde belediye binası ile belediye birim müdürlerinin evinde arama çalışması başlattı.

TEKNEYLE GERİ DÖNDÜ ŞORTUYLA GÖZALTINA ALINDI / WEB TV


Yat gezisinde olan Belediye Başkanı Mustafa Gül'e ulaşan ve dönmesini isteyen polis ekipleri, dönmesinin ardından Gül'ün evinde de arama yaptı. Gül, daha sonra polis ekipleri eşliğinde belediye binasına geldi. Bir süre binada kalan Gül, daha sonra polis ekipleri eşliğinde binadan çıkarak Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Başkan Gül, binadan çıktığı sırada kendisine soru soran gazetecilere yanıt vermedi.

Operasyon kapsamında aralarında Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile danışmanı G.Ç, belediye imar ve şehircilik müdürü N.M, ruhsat şube müdürü E.O, Ar-Ge şube müdürü Ö.N, zabıta amir vekili İ.C, Yeni Kemerspor Kulübü Başkanı S.U, kulüp eski başkanı İ.K. ve turizmci E.Ü.'nün bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların Antalya Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu sürüyor.

Emniyet yetkilileri, operasyonun “örgüt kurmak, ihaleye fesat karıştırmak, rüşvet ve irtikap” iddiasıyla yapılan teknik takip sonucunda gerçekleştirildiğini, ilçedeki 10 ayrı yerde arama yapıldığını belirtti.

Kaynaklar: Saffet YENİGÜN/KEMER (Antalya), (DHA) - A.A

Editör: TE Bilisim