Özlem Ağırman CHP'den aday adayı oldu



Katledilen CHP eski Tuzla İlçe Başkanı Tekin Ağırman’ın eşi sanatçı Özlem Ağırman CHP'den adaylık için başvuruda bulundu.
Ağırman'ın aday olduğunu meslektaşı sanat müziği sanatçısı Onur Akay köşesinde kaleme aldığı bir yazı ile duyurdu. Akay, 'Geçtiğimiz şubat ayında Tuzla'da silahlı saldırıda öldürülen CHP eski Tuzla İlçe Başkanı Tekin Ağırman’ın eşi değerli sanatçı arkadaşım Özlem Ağırman, CHP İstanbul 1. bölge milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.' dedi.

Akay, Ağırman'ın açıklamalarına şu şekilde yer verdi:
'Özlem Ağırman, ‘Bu tarifsiz acıdan sonra beni iki duygu yeniden hayata bağladı. Annelik ve ülkemin kadınları adına omuzlamaya ant içtiğim sonsuz mücadele.’ diye konuştu.

Bu inanç ve duygu yoğunluğu ile kadınların sesine çığlık olabilmek için 26. dönem milletvekili genel seçiminde, yıllardır hizmet ettiği Cumhuriyet Halk Partisi'den aday adayı olmaya karar verdiğini açıklayan Ağırman, 'Geçmişte olduğu gibi bugünde Cumhuriyet Halk Partililer olarak daha özgür bir ülke için, savaşsız, kardeşçe yaşayabilmek, kendimizi hırstan, nefretten ve hoşgörüsüzlükten arındırmak için, sağduyulu bir dünya için, bilimin ve gelişmenin bütün insanlığa mutluluk getireceği bir dünya için mücadele edeceğiz.’ dedi.'
Editör: TE Bilisim