Garanti Bonus sponsorluğunda, 2001 yılından beri düzenlenen Bonus Snow Masters Yarışları, kayak ve snowboard dallarında minikler, çocuklar, gençler, büyükler olmak üzere 4 farklı kategoride gerçekleştirildi. Derece alan sporcuların Türkiye Kayak Şampiyonası’na girebilmek için puan kazandığı Bonus Snow Masters her yıl artan ilgiyle devam ediyor.

05 Ocak Cumartesi günü gerçekleşen ve lisanssız sporcuların katıldığı Bonus Snow Masters Open Yarışı’nın birincilerine; Garanti Seyahat Hattı’nın hizmetlerini sunan Be Travel sponsorluğunda, Bulgaristan Bansko’daki Kempinski Otel Grand Arena’da 4 gece, 5 gün çift kişilik kayak tatili, ikincilerine; House Otel’de 1 gecelik konaklama ve Nautica’dan kol saati, üçüncülerine ise Continental’dan araba lastiği yenileme hediye edildi. Open Yarışı’nda dereceye giren tüm kayakseverlere Hip-Notics Cable Ski Park’tan 3 gün 4 gecelik her şey dahil tatil hediye edilirken, dereceye giren tüm erkek sporculara Fred Perry’den hediye çeki verildi. Yine aynı kategoride dereceye giren tüm kadın sporculara hediye çeki veren M.A.C Kozmetik’in mankenlerinin yaptığı ürün tanıtımı da izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Ödül töreninde katılımcılar, Virgin Radio’nun müzikleriyle keyifli dakikalar geçirdiler.

Beyazıt Öztürk, Uludağ'da kayak yaptı.

Tolga-Alara-Arzu Akdogu

Bonus Snow Masters yarışlarını, aralarında Beyazıt Öztürk, Mine Kalpakçıoğlu ve oğlu Kaan Taşkent, Levent Kızıl, Gülay Kamaz ve oğlu Mert, Selim Hamamcıoğlu, Fatih Gürlek, Avi Habib, Orhan Gorbon, Bahar Şer, Lale Yazıcı ve oğlu Mehmet Can, Gözde-Kerem Tuncer ’in olduğu isimler takip etti.
Mine Kalpakçıoğlu
Emre, Zeynep Bilge ve Elvan Akın

Dereceye giren yarışmacılara ödüllerini Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Akın takdim etti. Aynı günün akşamı yarış stresini üzerlerinden atmak isteyen kayakseverler, açılışı bu kış yapılan Sess’te doyasıya eğlendiler.
Kaya Barutçuoğlu, Bonus Open Erkekler kategorisinde birinci oldu.


Bonus Snow Masters Open 2013
Yarışma Sonuçları
 
Bonus Open Bayan / Kayak
 
1. Melike Yılmaz
2. Şehnaz Berkertüfek
3. Arzu Akdoğu
 
Bonus Open Erkek / Kayak
 
1. Kaya Barutçuoğlu
2. Orhan Gorbon
3. Cenk Soydan
 
Bonus Open Kadın / Snowboard
 
1. Elif Bilsel
2. Canan Uğur Güner
3. Duygu Çelik
 
Bonus Open Erkek / Snowboard
 
1. Orçun Ekim
2. Ozan Yılmaz
3. Aydın Altındağ

Mehmet Can Yazıcı

Orhan Gobon

Elvan Akin, Kaya Barutcuoglu, Orhan Gorbon, Cenk Soydan

Uludağ'da bu yıl 11'incisi düzenlenen şampiyona büyük ilgi gördü.

Editör: TE Bilisim