Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Akın’ın ev sahipliğinde; ORG Sports tarafından, Türkiye Yelken Federasyonu ve Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü (TAYK) organizasyonu ile düzenlenen American Express Turgutreis Cup’ın kazananı 11-18 Ağustos’ta İngiltere’de kraliyet ailesinin 1800’li yıllardan bu yana desteklediği ve 1826’dan beri iki dünya savaşı hariç her sene yapılan Cowes Week yarışlarına katılma şansını elde etti.

22 Temmuz’da D-Marin Didim ve D-Marin Turgutreis’in desteğiyle, D-Marin Turgutreis’te gerçekleşen özel davet, In-Formal mağazasının bünyesindeki Melissa Odabash, Gucci, Melissa Brasilien Shoes, Eres, Junk Food’un 2012 Yaz Koleksiyonları’nın sunulduğu defile ile başladı. Virgin Radio’nun eşlik ettiği davetin sonundaki ödül töreninde ise American Express Turgutreis Cup’ın genel klasmandaki birincisi Fenerbahçe 1 takımı ödülünü, Elvan Akın’ın elinden aldı.

Berkay

Zeynep Beşerler, Berkay ve Fırat Çelik’in de yarışmacıları arasında olduğu, Bodrum-Didim arasında gerçekleşen American Express Turgutreis Cup’ı, 8-9 Eylül tarihlerinde American Express Göcek Cup takip edecek. Bu yarışın kazananı ise 29 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında, yaklaşık 300 teknenin katıldığı ve 3.000 yelkencinin yarıştığı Les Voiles de Saint-Tropez’de olacak yelken yarışlarında yabancı rakiplerine karşı kıyasıya mücadele edecek.


AMERICAN EXPRESS TURGUTREİS CUP DERECELERİ

GENEL KLASMAN BİRİNCİSİ COWES WEEK ÖDÜLÜ SAHİBİ: Fenerbahçe 1

IRC 1 SINIFI
1. Fenerbahçe 1
2. Orient Express VI
3. Flying Box-Arkas Lemon
IRC 2 SINIFI
1. Turkcell Alize
2. Matador
3. İzmir Yelken
IRC 3 SINIFI
1. Güneş Sigorta Falcon
2. Solo
3. Passion One
IRC4 SINIFI
1. Dokuz Eylül Üniversitesi - Kalkış
2. Minx – Hedef Yelken
3. 3T

Zeynep Beşerler

Garanti Odeme Sistemleri GMY Elvan Akin&ORG_ Sports GM Orhan Gorbon.


Editör: TE Bilisim