Aziz Yıldırım yarın yapılacak başkanlık seçimine tek aday olarak girecek.

Murat Çelikel, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı adaylığından çekildiğini duyurdu.

Çelikel, Kongre Divan Başkanlığı'na gönderdiği yazıda, Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu sıkıntılı sürecin atlatılması adına ekibiyle birlikte programlarını hazırladığını ve adaylığını açıkladığını hatırlatarak şunları kaydetti:

''Programımız doğrultusunda, sportif başarımızın kalıcı olması, yeni gelir kaynakları yaratılması ve de kulübümüze yeni tesisler kazandırılması adına yoğun ve başarılı çalışmalar yaptık. Ancak tüm bu çalışmaları yaparken, camiamızdan gelen objektif değerlendirmeleri de göz ardı etmemiz mümkün değildi. Gelişen süreç içerisinde, yapmış olduğumuz görüşmelerden çıkardığımız sonuç; Fenerbahçemiz'in mevcut kongremize tek adayla gitmesinin zorunluluğu oldu. Bu doğrultuda ekibimizde yer alan arkadaşlarımızla yaptığımız istişare sonucu başkan adaylığından çekilme kararı aldık.
Diğer yandan hazırlamış olduğumuz tüm projelerin, Fenerbahçe adına Yönetim Kurulumuz'un emrinde olduğunu da bildirmek isterim."

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi yarın yapılacak. Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Arena'da gerçekleştirilecek oy verme işlemi saat 10.00'da başlayıp, 17.00'de sona erecek. Toplam 20 sandıkta oy verme işlemi yapılacak seçimde, 11 bin 653 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor

(ntvmsnbc)
Editör: TE Bilisim