Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen Beşiktaş’ın şampiyonluk balosu adeta büyük bir festivale dönüştü.

Erez Eğilmez, annesi Meral Eğilmez ile birlikte Beşiktaş'ın balosuna katıldı. 

Ramada Resort kuşdası & Golf’de kuş sütünün bile eksik olmadığı baloda gecenin onur konuğu Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Yönetim Kurulu ve birbirinden ünlü davetliler unutulmaz bir gece yaşadılar. Gecede Ünlü koreograf Erez Eğilmez ve annesi Meral Eğilmez de yer aldı. Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cenk Sözer böyle bir geceye evsahipliği yapmanın onurunu yaşadığını belirtti.

Gece de Aegean Band geçmişten günümüze muhteşem şarkılarıyla davetlileri eğlendirdi. Geceye 750 davetli katılırken, ayrıca gecenin yapıldığı Omega Arena’nın dışında da baloya halkın ilgisi büyüktü.

Erez Eğilmez ve Ramada Hotel Genel Müdürü Murat Üner birlikte objektiflere poz verdiler.

Ramada Hotel Genel Müdürü Murat Üner böyle muhteşem bir gecenin kusursuz ve eksiksiz başarıyla geçmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ve ayrıca koyu bir Beşiktaş Sevdalısı olarak Beşiktaş’ın şampiyonluğunun sürdüğü sürece, bu organizasyonun her sene geleneksel olarak başarılı bir şekilde sürdürüleceğini söyledi..

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman Kuşadası'nda ki balo da hazır bulundu.

En büyük coşku, Beşiktaş Kulubü Başkanı Fikret Orman'ın Omega Arena’ya girişiyle başladı, sevgi gösterisinde bulunan davetliler başkanla fotoğraf çektirmek için uzun kuyruklar oluşturdular.

Hediye çekilişlerinin yapıldığı davet sonunda şampiyonluk pastası kesildi, Başkan Orman geceye katkılarından dolayı Ramada Resort Kuşadası & Golf Otel'in Genel Müdürü Murat Üner'e bir plaket verdi.

Gecenin onur konuğu Fikret Orman ise, "Bizim tek işimiz var sizi onore etmek. En azından diğer rakiplerimizi üzmeden mutlu olabilmek. Zor günlerden geldik. O zor günleri hep beraber yaşadık. Beşiktaş'a inanan bizler, hepimiz bu ailenin ferdi olarak büyük mücadelelerden buralara geldik. Amacımız bunu devam ettirilmek. Daha önümüzde çok yapacağımız iş var. En önemlisi Beşiktaş ilkelerinden sapmamak. Beşiktaşlı mütevazıdır, şımarmaz, her yaptığı hareketi Beşiktaş'a uygun yapar. Tüm yaptığımız çalışmaları bu prensiplere göre yapıyoruz. İnşallah bu pazar günü süper kupa ile lige başlıyoruz. Sonraki hafta da lig başlıyor, hep beraber güzel ve zor bir yolculuğa başlayacağız. Güzel bir sonuca ulaşacağımızdan ben eminim bunun için birbirimize kenetlenmemiz gerekiyor" dedi.

Fikret Orman, organizasyonun muhteşemliğinden dolayı, geceden erken ayrılmayarak sabahın ilk ışıklarına kadar taraftarlarla birlikte eğlendi. BJK Başkanı Fikret Orman taraftarıyla birlikte mikrofonu eline alarak Beşiktaş Marşını söyledi. Nice Şampiyonluklara Beşiktaş.

Erez Eğilmez, Nurşen Köle ve Murat Üner, Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği etkinlikte bir arada.

Erez Eğilmez, Ramada Resort Kuşadası & Golf Hotel'in Genel Müdürü Murat Üner ile birlikte 

Editör: TE Bilisim