FIFA U-20 WORLD CUP TURKEY 2013’TE “GECE“  İLE “YILDIZLAR BURADAN YÜKSELİYOR”!!!

 

1977’den beri tüm dünyada büyük ilgiyle takip edilen ve iki yılda bir başka bir ülkede düzenlenen FIFA’nın düzenlediği dünyanın en büyük ve eski ikinci turnuvası olmakla beraber aynı zamanda dünyanın da en büyük gençlik şampiyonası olan FIFA U-20 WORLD CUP  bu yıl Türkiye’de düzenleniyor.

 

Organizasyonun düzenlendiği ülkeden bir sanatçının turnuvaya özel hazırladığı şarkı ve yine turnuvaya özel hazırlanan resmi topun tanıtımıyla başlayan organizasyonda bu yıl Türkiye adına FİFA U-20 WORLD CUP  resmi şarkısınıhazırlamaları için  genç neslin en başarılı Rock gruplarından “GECE” seçildi. 

 

 

23 Şubat’ta İstinye Park’ta saat 14.45’te başlayacak özel lansman’da FIFA U-20 WORLD CUP TURKEY 2013‘ün bu yıla özel hazırlanan resmi topu açıklanırken aynı zamanda tüm dünyada yapılacak organizasyonlarda kullanılacak olan GECE’nin “Yıldızlar Buradan Yükseliyor” adlı  FIFA U-20 WORLD CUP TURKEY 2013 resmi turnuva şarkısı ilk kez kamuoyuyla paylaşılacak. Organizasyon aynı zamanda Trt Spor ve Trt 3’ten de canlı yayınlanacak.  

 

Editör: TE Bilisim