Değerli Basın Mensubu Arkadaşlar,

Son dönemlerde özel hayatım ve ilişkilerim ile ilgili hakkımda çıkan gerek yazılı basın ve gerekse internet medyasındaki haberlerin tamamı asılsız ve gerçeği yansıtmamaktadır.

Siz değerli basın mensubu arkadaşlarımdan her hangi bir fotoğraf , belge veya kanıtlı bilgi olmadan meslek hayatıma ve de aile hayatıma zarar verebileceğini düşündüğüm yalan aşk ve ilişki haberlerimin yayınlanmamasıhassasiyetini göstermenizi rica ederim.

Ben özellikle sizi temin ederim ki son dönemlerde hiç bir ilişki içerisinde olmadım, bulunmadım. Mütemadiyen farklı isim ve kişilerle anılıyor olmam bilhassa karşı taraftaki adı geçen şahıslarıda rahatsız ediyor olabilir.

Siz çok kıymet verdiğim sevgili Arkadaşlarımdan bu konuda ağzımdan çıkacak bilgi ile yönlenmenizi ve duyumlarınızda benim onayımı alarak haber yapmanızı rica edeceğim.

Sizlerin önemle icra etmekte olduğunuz habercilik görevinize de yardımcı olabilmek adına Basın ve İletişim konularında ilgili çalışma arkadaşlarımla irtibatta olabileceğinizi belirtir, mutlu hafta sonları dilerim.

Saygılarımla

BURAK YILMAZ

Editör: TE Bilisim