Okuma istekli çocukları eğitim hayatları boyunca destekleyen TOÇEV, Vodafone 37. İstanbul Maratonu’nda bu yıl ilk kez yardımseverlik koşusu konseptiyle bağış toplayacak.
 
10 yıldan beri TOÇEV’e gönüllü olarak destek veren ve Yönetim Kurulu Üyesi olmasının yanı sıra Gençlik ve Çocuk Tiyatrosu Yönetmeni olan Hakan Bilgin de bu koşuda vakıf yararına koşacak.
Hayatında ilk kez 10 km koşacağını belirten Hakan Bilgin, "Üç çoçuğumuzun geleceğine Işık olmaya çalışacağım. Tabi ki dostlarımın da yardımları ile. İnanın şimdiden çok heyecanlıyım." dedi.

TOÇEV bu sene 15 Kasım'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlenen Vodafone 37. İstanbul Maratonu'na, dünyada uzun yıllardır STK'lara çok önemli kaynak oluşturan yardımseverlik koşusu konseptiyle katılıyor. Yaklaşık beş aylık süreçte yetmişi aşkın bireysel koşucu ve birbirinden değerli 21 kurumsal takımdan destek alan TOÇEV, 5 Kasım'da başlayan 8 Aralık'ta biten kampanya ile koşucuların çağrılarıyla bağış toplayacak.

Hakan Bilgin gibi pek çok ünlü isimin ve Mahmut Yavuz gibi değerli maratoncuların destek çağrısı yapacağı kampanyada, koşucular çocukların eğitimlerini sürdürebilmeleri için kaynak oluşturacak.

Editör: TE Bilisim