Çaba Derneği’nin; ÇABA Florya Gençlik ve Çocuk Destek Merkezi’nin halı sahasının açılışında, ünlü futbolcular Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Hakan Balta, Semih Kaya çocuklarla maç yaptı.

Çaba Derneği’nin, 2014 ve 2015 yıllarında düzenlenen organizasyonlarla kaynak sağlayarak hayata geçirdiği; ÇABA Florya Gençlik ve Çocuk Destek Merkezi’nin halı sahasının açılışında, ünlü futbolcular Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Hakan Balta, Semih Kaya çocuklarla maç yaptı.

Toplumun ihtiyaç duyulan her alanında gerçekleştirdiği yardım faaliyetleri ile 2004 yılından bugüne pek çok projeye imza atan Çaba Derneği, sayıları binleri bulan gönüllülerinin desteğiyle gerçekleştirdiği; konser, tiyatro, defile, kermes gibi etkinliklerin sonucunda eğitim projelerine kaynak sağlamaya devam ediyor. Okul öncesi eğitim, eğitimcinin eğitimi, kadın emeğini değerlendirme ve kimsesiz çocuklara yardım amaçlı projeler düzenleyen Çaba Derneği; yönetimi, üyeleri ve gönüllü yardımseverlerin de katılımı ile kötü koşullarda yaşayan ya da çalışan çocukların ve gençlerin, barınma ve rehabilitasyon ihtiyaçlarını karşılayarak daha iyi şartlara yaşam imkanı sağlıyor. Derneğe destek olan binlerce kişi ‘ÇABA’larının sonuçlarını, yeni açılan eğitim merkezleri ile görüyor.

Geçtiğimiz aralık ayında faaliyete geçen “ÇABA Florya Gençlik ve Çocuk Destek Merkezi”nin halı sahasının açılışı, Çaba Derneği Başkanı Özlem Zehebi ve Onursal Başkan Özlem Cankurtaran’ın ev sahipliğinde düzenlendi. Açılışına; Çaba ve Çaba Genç’in yönetim kurulunun yanı sıra Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, ünlü futbolcular; Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Hakan Balta, Semih Kaya katıldı.

Açılışta konuşma yapan ÇABA Derneği Onursal Başkanı Özlem Cankurtaran, “Bir yıl önce bu merkezi açarken Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu bize çocukların burada kaliteli zaman geçirmesi, spor yapması için elinden geleni yapacağına dair söz vermişti. Bugün kendisine bu sözünü tuttuğu için teşekkür ediyoruz. Ayrıca bize destek veren sevgili futbolcularımıza da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Kötü koşullarda yaşayan ya da çalışan çocukların ve gençlerin, barınma ve rehabilitasyon ihtiyaçlarını karşılayarak daha iyi şartlarda yaşamalarına yardımcı olmak amacıyla kurulan ÇABA Florya Gençlik ve Çocuk Destek Merkezi’nin halı sahasının açılışında ünlü isimlerle çocukların mini bir futbol maçı da yaptı. Çocuklar sahaya, futbolcu ağabeyleri Burak Yılmaz’dan özel olarak istedikleri renklerde forma ve ayakkabılarla sahaya çıktı.





Editör: TE Bilisim